Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Szeptember 27. 13:55, kedd | Helyi
Forrás: X

Aranylemezt vehetett át Frenki!

Aranylemezt vehetett át Frenki!

Wéber Ferenc, alias Frenki egyik dala szerepelt a Sztárlimonádé című lapban megjelent válogatás albumon, amely Aranylemez lett, ezért a pápai énekesnek is járt az elismerés.

Idén januárban beszélgettünk legutóbb, akkor nagyon lelkes voltál. Beiratkoztál gimnáziumba, nyelvet kezdtél tanulni és rendszeresen jártál edzeni. Kitart a lelkesedésed?

Igen kitart, ami nem lenne lehetséges a számtalan pozitív visszajelzés nélkül, amelyet személyesen, vagy a közösségi médiában kapok. Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani a támogatásért.

Hogy áll a zenei karriered építése? Ha jól tudom, nagy megtiszteltetés ért a közelmúltban…

Úgy gondolom, hogy szépen haladok, lépésről lépésre a kitűzött cél felé. Igen, óriási megtiszteltetés ért Budapesten, ahol Aranylemezt vehettem át a Trimedio Média képviselőitől. Tavaly áprilisban kaptam egy telefonhívást, hogy lenne egy lehetőség, egy válogatás albumon szerepelhetne az egyik dalom? Természetesen azonnal igent mondtam a felkérésre, ráadásul egy kétoldalas interjú is megjelent velem a Sztárlimonádé újságban. A lapszám tavaly októberben jelent, az újság mellé pedig a válogatás lemez is járt a vásárlóknak. Idén augusztusban kaptam a hírt, hogy Aranylemez lett a válogatás album és mivel az én dalom is szerepel rajta, Aranylemezt vehetek át Budapesten. Először el se hittem, természetesen hatalmas volt az öröm. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik megvásárolták a lemezt, hiszen az eladott példányszám alapján érhetett ez a hatalmas megtiszteltetés.

Mit üzennél azoknak, akik nem hisznek benned?

Mindenkinek számítok a támogatására és a segítségére, akiket eddig nem tudtam meggyőzni, azokat is szeretném magam mellé állítani, hiszen kitartóan hiszek az álmaimban és mindent megteszek azért, hogy meg tudjam valósítani azokat.

Mit gondolsz, vannak olyan irányodba intézett kritikák, amelyeknek van alapjuk?

Vannak rosszindulatú hozzászólások is, ám igyekszem meghallgatni az építő kritikát. Zeneileg és énektudásban is van még hová fejlődni, illetve meg kell tanulnom kizárni a negatív, rosszindulatú embereket.

Mik a terveid a jövőre nézve? Új dalok, lemez, fellépések?

Rengeteg tervem van, folytatni szeretném tanulmányaimat, az érettségit, ami 2024 májusában lesz, 2023-ban pedig az előrehozott érettségi földrajzból, de a nyelvtanulásban is szeretnék elmélyülni. Új dalok készítése is szerepel a terveim között, egy-két klippel, sőt, lemezt is szeretnék kiadni, több kiadóval is tárgyalásban vagyok. Ami a magánéletemet illeti, vágyom egy szerető, boldog családi életre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.