Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Február 27. 08:42, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áramszünet lesz több pápai utcában!

Áramszünet lesz több pápai utcában!

Az áramszolgáltató gallyazási munkálatokat végez március első napjaiban.

Az E.ON Hungária Csoport annak érdekében, hogy hálózata műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti hálózatát. Fejlesztési és karbantartási munkáit az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ütemezetten, egész évben végzi a vállalat. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzéséhez az is szükséges, hogy rövid időre kikapcsolják a hálózat egy-egy szakaszát.

A munkálatok tervezésénél és a kivitelezésnél fontos szempont, hogy ügyfeleiket időben értesítsék, és csak a valóban szükséges esetekben és a lehető legrövidebb ideig zavarják a tervezett áramszünetekkel. Márciusban Pápán elsősorban gallyazási munkálatok miatt hirdetnek tervezett áramszüneteket. Március 1-jén és 2-án 8 és 16 óra között várható áramszünet a város több utcájában. Hétfőn a Malom utcában, az Alsó, a Felső, a Rizling, a Birsalma, a Prohászka, a Hegyalja, a Zúgó, a Kaszás, a Küllő és az Igal utcában, valamint a Jonatán soron várható gallyazási munka. Kedden a Fűtőház, a Hold, a Csillag, a Vasút, a Fecske, a Búzavirág, a Hess András és a Huszár Péter utcában dolgoznak a szakemberek.

Az energiavállalat felhívja a lakosság figyelmét, hogy az áramszünettel járó munkálatok számának csökkentéséhez a lakók is hozzájárulhatnak, ha a tulajdonukban lévő, villamos vezetékek mellé vagy alá telepített növényzetet időben és oly módon gondozzák, hogy a fák nem nőnek bele a villamos vezetékek úgynevezett biztonsági övezetébe. Így ugyanis ezek a veszélyesen belógó ágak, gallyak nem okoznak életveszélyt, nem kerülnek annyira a biztonsági övezeten belülre, hogy azt már csak feszültségmentesítéssel, igy áramszünettel lehetséges eltávolítani.

Az áramszünetek a munka jellegétől függően eltérő hosszúságúak lehetnek. Az érintett utcák lakóit a tervezett üzemzavarról minden esetben 10 nappal a munkálatokat megelőzően értesítik, és törekszenek arra, hogy csak a munkavégzés szempontjából indokolt időtartamra zavarják őket. Szeretnék ügyfeleiket segíteni abban, hogy tájékozódni tudjanak a tervezett munkákról, így e-mailes vagy sms értesítést is kérhetnek az őket érintő tervezett üzemszünetekről. Ez egyszeri regisztrációt követően beállítható az eon.hu/ugyintezes oldalon.
A munkálatokban érintett ügyfeleik megértését, türelmét ezúton is köszöni az
energiavállalat.

Címkék: áramszünet, E.ON

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 19:57, kedd | Helyi

Rangos sportrendezvénnyel avatják fel a Téglagyári úti Sportcentrumot

A VEDAC Dobóakadémia Évadnyitó Dobóversenyére - mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz - olimpiai bajnok sportolót is várnak.

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.