Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2011. Július 25. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Amy öngyilkos lett?

Amy öngyilkos lett?

Egyes feltételezések szerint Amy Winehouse szándékosan vetett véget az életének, mert nem bírta elviselni, hogy magára hagyta szerelme, Reg Traviss.

 Miközben az egész világ a szombaton elhunyt Amy Winehouse-t gyászolja, sokan megpróbálják kitalálni, hogy mi is történhetett a zenetörténelem egyik legnagyobb tehetségével. Egyesek abban hisznek, hogy Wino halálra itta magát szerelmi bánatába, ugyanis nem tudta túltenni magát rajta, hogy nemrég végleg szakított vele rendező kedvese, Reg Traviss. De amíg a toxikológiai vizsgálat nem készül el, ez csak egy feltételezés.

Akárcsak az, hogy drogokkal küldte halálba magát. Tegnap ugyanis olyan hírek láttak napvilágot, hogy Amy kokaint, ecstasy-t és ketamint vásárolt a dílerétől. Ezt azonban hamar megcáfolták többen is. Egyrészt a rendőrök nem találtak semmilyen kábítószert, vagy annak tárolására szolgáló dolgot a lakásában. Másfelől pedig a biztonsági emberei bizton állítják, hogy Winehouse a halála előtt mindössze az orvosát látogatta meg, illetve az anyjával ebédelt egyet még pénteken. Majd szombat reggel közölte, hogy ne zavarják, mert aludni akar. Valószínűleg nem sokkal ezután következett be a tragédia, de csak hat órával később, délután négy körül talált rá a biztonsági főnöke. Így hiába hívta ki a mentőket, ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az anyja, Janis szerint lánya korai elvesztése csak idő kérdése volt. Ő legbelül már régen tudatosította magában, hogy Amy szomorú véget fog érni a közeljövőben, ugyanis az önpusztítása fékezhetetlen kereteket öltött, mióta Reg elhagyta. Erre pedig teljesen ráment a szervezete, amit mindenki más is észrevett az utolsó nyilvános megjelenésein. Pár hónapja a rehabra való részeg bevonulása is már intő jel volt arra, hogy ennyire mélyre még soha nem süllyedt a függőségei miatt. Aztán júniusban, utolsó fellépésén gyakorlatilag azt sem tudta hol van, és képtelen volt az éneklésre. A káoszba fulladt belgrádi koncertjét követően, az összes nyárra tervezett európai megjelenését törölték, köztük a magyarországival is. Ám szerdán még egyszer színpadra állt keresztlánya, Dionne Bromfield koncertjén. De énekelni ott sem tudott, csupán táncolgatott. Amiről akkor még senki nem tudhatta, hogy ez a búcsúja a világtól.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,