Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2019. Augusztus 16. 12:51, péntek | PR

Állólámpák megjelenése külterületen

Állólámpák megjelenése külterületen

A világítástechnika iparágának fejlődése következtében a kültéri megoldások között már az állólámpák is megjelentek.

Otthonunk belterületén már megszokhattuk, hogy a világítást stílusában fokozni legkönnyebben egy jól megválasztott állólámpával lehet.

Állólámpák arculata

Az állólámpa külső megjelenésével öltözteti, világításával segíti vagy dekorálja az otthonunkat. Mai világunkban a design és a költséghatékonyság már elválaszthatatlan társak lettek. Az állólámpát legtöbbször a funkciói figyelembe vétele mellett, mint egy dekorációs elem választjuk ki.
A lámpák esetében meghatározó a kialakításukhoz felhasznált anyagok mellett az is, hogy milyen izzóval üzemeltethető. A halogén vagy kompakt fénycsöves kivitelek kezdenek a háttérbe szorulni. Helyüket a kicsivel drágább LED-es technológiával működő lámpa megoldások veszik át. Ezzel költséghatékonyabban üzemeltethetőek, és sokkal hosszabb élettartamot biztosítanak, mint a hagyományos társaik.

Állólámpák előnyei

Kül- és belterületen egyaránt rendkívül jól kihasználhatóak a lámpa típus által nyújtott mobilitási lehetőségek. A lámpát egyszerűen és gyorsan áthelyezhetjük oda, ahol éppen szükségünk van annak fényére. A kültéri állólámpa megoldásoknak köszönhetően ezt a rugalmasságot már a kerthelyiségünkben, a teraszon, sőt akár az udvarunk közepén is kihasználhatjuk.
Az általános megvilágítási funkció mellett, az állólámpák dekorációs és hangulatteremtő eszközként is jól megállják a helyüket. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kültéri lámpa kiviteleket a lakókörnyezetünk stílusához illeszkedően megválasztani. Ennek köszönhetően az otthon töltött időt még tökéletesebbnek érezhetjük.

Kültéri előnyök

Jó hír, hogy a LED-ek költséghatékonyságán külterületen még tovább is faraghatunk, mivel már választhatunk a solar típusú lámpa kivitelek közül is. Ezek a világítótestek a fényforrásaik üzemeltetéshez a napenergiát használják fel. Napfényben töltődnek, és használta közben az onnan összegyűjtött energiából működnek.

A kültéri állólámpák a környezetbarát és energiatakarékos technológia előnyein kívül még kifejezetten nagy hatósugarú körben képesek az éj leple alatt nappali fényt árasztani. Az év korábban sötétedő szakaszában elengedhetetlen elemei az otthonunknak ezek a kültéri állólámpák. Fényüknek köszönhetően könnyedén tájékozódhatunk a sötétben, és biztonságosan, balesetmentesen közlekedhetünk a hatókörükben.

A kültéri állólámpákkal még nem ért véget a kerti világítási lehetőségek sora. A típusok variálásával, a különböző funkciókkal otthonunk látványát, és az otthon töltött idő élményét csak tovább fokozhatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 09:43, szombat | PR

Tuti tippek irodaválasztáshoz

A munkakörnyezet komoly hatással van a munka minőségére, ezért nem mindegy milyen irodában dolgoznak a munkatársaink. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, hogy jól válassz.

2020. Május 09. 09:25, szombat | PR

Sherlock Holmes után Te is fedezd fel Londont

Anglia igen kedvelt úti cél. Sokan ott élő családtagjaikat, barátaikat látogatják meg, de bőven van olyan turista, aki csak egy hosszúhétvégén szeretné London látványosságait megcsodálni. Érdemes néhány dolgot átgondolni, mielőtt me

2020. Április 24. 08:47, péntek | PR

Itt a tavaszi ételek szezonja

Mostantól jöhetnek a finomabbnál finomabb saláták és a változatos friss zöldségekből és gyümölcsökből készített fogások.