Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2023. Május 19. 17:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

A férfi kocsiját korábban már megtalálták Magyarországon, Pápa közelében. A jármű teljesen ki volt égve. Sajtóinformációk szerint azonban a férfi holtteste is előbukkant, nem messze Pápától.

Információk szerint az üggyel kapcsolatban 3 személyt vettek őrizetbe. A NAKA igazgatója megerősítette az elfogás tényét, és közölte, hogy hamarosan Magyarországon is részletes tájékoztatást adnak az ügyről.

A szlovák rendőrség a magyar hatóságokkal együttműködve dolgozik a nyomozáson, melynek előzetes eredményei arra utalnak, hogy szándékos, előre eltervelt emberölés történhetett.

Az üzletembert utoljára abban a komáromfüssi házban látták, amelyet a községben bérbe adott. Eltűnésének estéjén állítólag éppen azért jött, hogy behajtsa a bérlőktől a tartozás összegét. A helyszínen egy telefonhívást is intézett.

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, az utolsó nyomát Trávnik községben találták meg, ahonnan utoljára telefonált. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg Pápa közelében.

A ház előtt egy töltényhüvelyt és egy vértócsát láttak, a rendőrség azonban nem erősítette meg, hogy ezek a „nyomok“ bármilyen módon összefüggnének Szűcs eltűnésével - írja a felvidéki Újszó.

Fotó: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.