Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2023. Május 19. 17:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

A férfi kocsiját korábban már megtalálták Magyarországon, Pápa közelében. A jármű teljesen ki volt égve. Sajtóinformációk szerint azonban a férfi holtteste is előbukkant, nem messze Pápától.

Információk szerint az üggyel kapcsolatban 3 személyt vettek őrizetbe. A NAKA igazgatója megerősítette az elfogás tényét, és közölte, hogy hamarosan Magyarországon is részletes tájékoztatást adnak az ügyről.

A szlovák rendőrség a magyar hatóságokkal együttműködve dolgozik a nyomozáson, melynek előzetes eredményei arra utalnak, hogy szándékos, előre eltervelt emberölés történhetett.

Az üzletembert utoljára abban a komáromfüssi házban látták, amelyet a községben bérbe adott. Eltűnésének estéjén állítólag éppen azért jött, hogy behajtsa a bérlőktől a tartozás összegét. A helyszínen egy telefonhívást is intézett.

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, az utolsó nyomát Trávnik községben találták meg, ahonnan utoljára telefonált. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg Pápa közelében.

A ház előtt egy töltényhüvelyt és egy vértócsát láttak, a rendőrség azonban nem erősítette meg, hogy ezek a „nyomok“ bármilyen módon összefüggnének Szűcs eltűnésével - írja a felvidéki Újszó.

Fotó: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 29. 09:55, hétfő | Helyi

4 óra alatt 9 ittas sofőr Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság tegnap délelőtti közlekedési akciója során 4 óra alatt 9 ittas járművezetőt szűrtek ki az egyenruhások a forgalomból.

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.

2023. Május 28. 11:22, vasárnap | Helyi

Egy napra ma minden gyermek tűzoltó lehet

Gyermeknap alkalmából kedveskedtek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engedtek a laktanya életébe.

2023. Május 27. 21:38, szombat | Helyi

A háborúellenes Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékezete