Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Május 19. 17:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

A férfi kocsiját korábban már megtalálták Magyarországon, Pápa közelében. A jármű teljesen ki volt égve. Sajtóinformációk szerint azonban a férfi holtteste is előbukkant, nem messze Pápától.

Információk szerint az üggyel kapcsolatban 3 személyt vettek őrizetbe. A NAKA igazgatója megerősítette az elfogás tényét, és közölte, hogy hamarosan Magyarországon is részletes tájékoztatást adnak az ügyről.

A szlovák rendőrség a magyar hatóságokkal együttműködve dolgozik a nyomozáson, melynek előzetes eredményei arra utalnak, hogy szándékos, előre eltervelt emberölés történhetett.

Az üzletembert utoljára abban a komáromfüssi házban látták, amelyet a községben bérbe adott. Eltűnésének estéjén állítólag éppen azért jött, hogy behajtsa a bérlőktől a tartozás összegét. A helyszínen egy telefonhívást is intézett.

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, az utolsó nyomát Trávnik községben találták meg, ahonnan utoljára telefonált. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg Pápa közelében.

A ház előtt egy töltényhüvelyt és egy vértócsát láttak, a rendőrség azonban nem erősítette meg, hogy ezek a „nyomok“ bármilyen módon összefüggnének Szűcs eltűnésével - írja a felvidéki Újszó.

Fotó: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 19:28, csütörtök | Helyi

Lerakott egy nagy kupac építési törmeléket, azt mondta, csak a rossz út hibáit akarta javítani

A pápai nyomozók elfogták a 65 éves helyi férfit.

2024. Július 25. 15:48, csütörtök | Helyi

Hirtelen leváltották a Pápai Sport Kft. ügyvezetőjét

A képviselők sürgősségi indítványként tárgyaltak Tóth Péter, a Pápai Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének visszahívásáról, úgy tűnik, Áldozó Tamás bosszújáról lehet szó.

2024. Július 25. 14:22, csütörtök | Helyi

Három éve 100 millió forintból újították fel, most eladnák a döbröntei turistaházat

A mai képviselő-testületi ülés tárgyalta Pápa Város Önkormányzata tulajdonában lévő döbröntei turistaház értékesítését. 168 milliót kérnének érte.

2024. Július 25. 13:58, csütörtök | Helyi

Átveszik a reformátusok az ESZI-t

A mai képviselő-testületi ülésen döntöttek arról, hogy egyházi fenntartásba kerül októbertől Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézménye által nyújtott szolgáltatások java része.