Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. December 23. 20:35, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állatvédőknek gyűjtöttek adományokat a fiatal jobbikosok

Állatvédőknek gyűjtöttek adományokat a fiatal jobbikosok

Karácsony közeledtével évről-évre adománygyűjtő akciót szervez az egyik pápai áruházban, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának pápai szervezete.

A sikeres akció főszervezője, Töreki Milán elmondta, idén a Pápai Humán Állatvédő Egyesületet részére ajánlották fel az akció során összegyűlt, főként száraz eledelből, konzervekből és egyéb, állattartáshoz szükséges segédeszközökből álló adományokat. - Öröm volt látni, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki adakozott egy keveset. Véleményem szerint karácsony lényege pont ebben rejlik, ilyenkor képesek vagyunk arra, hogy megnyissuk szívünket mások előtt, adakozzunk a rászorulóknak, rég elfeledett barátainkat felkeressük, felköszöntsük. Ez a valódi értéke a karácsony ünnepének - fogalmazott Töreki Milán.
A Jobbik IT Veszprém megyei elnöke hozzátette, a következő hónapban megvizsgálják annak lehetőségét, hogy hogyan lehet egy állandó, EU-s szabványoknak megfelelő és nagybefogadó képességű menhelyet létrehozni Pápán. Jelenleg a Szabó Dezső utcában egy ideiglenes befogadó központ működik, amely kapacitása nagyjából 14-15 kutyára tud kiterjedni. Ezen szeretnének mindenképpen a közeljövőben javítani és a férőhelyek számát növelni, mivel sajnos nagy szükség lenne rá - mondta el a fiatal politikus.

A gyűjtés sikerességét, Süle Zsolt, a Jobbik önkormányzati képviselője is segítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.