Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2022. Október 25. 09:05, kedd | Belföld
Forrás: Rendőrség

Állatkínzás - Sanyarú körülmények között tartották a kutyákat

Állatkínzás - Sanyarú körülmények között tartották a kutyákat

Állati tetemek maradványai és kutyaürülék fedte annak a helyiségnek a padlóját, ahol két nagytestű kutyát tartott elzárva a gazdájuk.

A lesoványodott állatokra 2022. október 21-én a délutáni órákban a Zirci Rendőrőrs egyenruhásai figyeltek fel, amikor egy környékbeli telephelyen intézkedtek.
A rendőrök által helyszínre hívott hatósági állatorvos megerősítette, hogy a két kutya tartásának körülményei, valamint az egészségi állapotuk állatkínzásra utaltak. A helyszínre kiérkező állatvédők, valamint a Veszprém város gyepmester szolgálata gondoskodtak az ebek megfelelő körülmények közé helyezéséről.

Az ügyben állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Fotó: Rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 04. 08:29, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Június 04. 08:24, vasárnap | Belföld

A világ legnagyobb székelykapuját adták át Sokorópátkán

2023. Június 04. 08:20, vasárnap | Belföld

Nemzeti összetartozás napja - Az Egyesült Államokban több mint 1,4 millióan vallják magukat magyarnak, vagy magyar származásúnak

Az Egyesült Államok legutóbbi népszámlálási adatai szerint az ország lakosságából több mint 1.,4 millióan vallják magukat magyarnak, vagy magyar származásúnak - mondta az Amerikai Magyar Koalíció elnöke.

2023. Június 03. 11:10, szombat | Belföld

Orbán Viktor Törökországba utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Ankarába utazik, ahol részt vesz Recep Tayyip Erdogan török köztársaság elnök hivatali beiktatásán - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.