Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 25. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

"Alkoholista vagyok" - Stohl András bevallotta

Stohl András a börtönbe vonulása előtti hónapokban igyekezett minden, számára lényeges dolgot elmesélni életrajzi könyve írójának, Szalai Viviennek.

Az egyik leglényegesebb dolog, amiről mindenképpen beszélni szeretett volna, hogy az apja - és saját bevallása szerint már ő is - alkoholista.

Az RTL Klub egykori sztárja viszontagságos gyermekéveket tudhat magáénak. Édesapja verte, eleinte nevelési célzattal, később azonban a fenyítés már csak az erőviszonyokról és az alkoholról szólt.

- A faterom nagyhangú volt, hamar dühbe gurult, és hamar eljárt a keze, de nem gondolok rossz érzéssel ezekre a verésekre, nincs bennem egy mikromilliárdnyi rossz érzés sem az apámmal szemben. Utoljára tizennyolc éves koromban ütött meg. Akkor már nagyon erős voltam, ő már nem annyira. A vége felé, mi tagadás, már elég sokat ivott - kezdte András, majd egy konkrét példával élt.

- Akkoriban horgásztunk is a vadászat mellett. Balatonakalin voltunk és halászlét főztünk. Amikor összeültünk, belenyúltam a halászlébe és felkavartam. És akkor ott, mindenki előtt, szó nélkül lekevert egyet, mert hát a halászlét nem szabad kevergetni. Ott álltam tizennyolc évesen, iszonyatosan megalázva. Gyakorlatilag már egy roncs ember szégyenített meg, történetesen a hőn szeretett apám, aki akkor már nem volt túl jó állapotban. Az alkohol, a cukor meg a szíve - mesélte András, aki még lányát is el akarta tiltani nagyapjától.

- Már nem laktam otthon, összeköltöztem Évával, megszületett az első lányunk. Otthon meg egyre rosszabb lett a helyzet. Apám már nem dolgozott, reggel felkelt, aztán lement a borozóba, s délután, amikor előkerült, nyomban üvöltözni kezdett. Egyszer elég lett, leültettem magammal szembe, mondtam neki: tudom, mennyire szeretnéd látni az unokádat, de ha még egyszer így viselkedsz, se az unokádat nem fogod látni többé, se engem. Akkor megfogadta, hogy nem iszik többé, talán két hónapig bírta is. Amikor kórházba került, volt vagy száz kiló. Aztán meg is vakult. Követelte, hogy kisüvegben vigyünk be neki vagy két deci bort - idézi Szalai Vivien könyvéből az Új Ász.

Stohl András meglepő választ adott arra a kérdésre is, hogy véleménye szerint alkoholista-e.

- Vannak alkoholproblémáim. Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt, egy-két sört vagy bort, pálinkát. Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista - zárta rövidre a témát a színész.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.