Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. Október 13. 23:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áldozó Tamás: Köszönöm!

Áldozó Tamás: Köszönöm!

Az újra megválasztott polgármester az eredmények ismeretében azt mondta, rendkívül megtisztelőnek tartja és büszke arra, hogy újabb öt évig vezetheti a várost.

Azt gondolom, hogy a választási eredményeket elemeznünk kell majd, de az, hogy valaki öt év semmittevés után, néhány hét kapkodással ilyen eredményt érjen el, az mindenféleképpen kritika – fogalmazott Áldozó Tamás riválisára utalva, miután bejelentette győzelmét a Fidesz-KDNP eredményváróján. A régi-új polgármester hozzátette, azzal, hogy egyéni képviselői mandátumot szerzett Grőber Attila, „lett a testületben egy új Süle Zsolt” (a jobbikos Németh Csabára gondolt, aki így bekerült a képviselőtestületbe – a szerk.), ami „át fogja hangszerelni a következő képviselőtestület munkáját”. - Azt gondolom, hogy a pápaiak érdekében nekünk meg kell maradnunk a szakszerűség, a tárgyszerűség és a felelősség mellett. Nem engedhetünk a demagógiának, még akkor sem, ha ez most majdnem bejött – hangsúlyozta az újra megválasztott polgármester.

Áldozó Tamás úgy nyilatkozott, hogy 9:1 arányban győztek (az egyéni képviselői körzetekben – a szerk.). - Én voltam a város 12. polgármestere és én is maradok. Köszönöm szépen! Köszönöm azoknak akik támogattak, segítettek, akik az elmúlt hetek feszített munkáját és légkörét elviselték mellettem. Köszönöm a családomnak, a feleségemnek, a lányaimnak, a fiaimnak, édesapámnak és mindenkinek, aki hozzátett valamit ahhoz, hogy ezt az eredményt el tudtam érni. Rendkívül büszke vagyok, végtelenül megtisztelő, hogy nyolc év után újabb öt évre én lehetek a város polgármestere. Minden pápai polgármestere – hangsúlyozta Áldozó Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:26, szombat | Helyi

Mobilhangárokkal gazdagodott a Bázisrepülőtér

Telepíthető repülőgép-karbantartó és -tároló állóhely: ez a hivatalos megnevezése azoknak a mobilhangároknak, melyek az MH Pápa Bázisrepülőtéren adnak otthont a Kecskemétről átmenetileg odaköltözött Gripeneknek.

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

2019. December 07. 06:19, szombat | Helyi

Lezárt akta: Nem adott elsőbbséget a motorosnak

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 18 éves pápai sofőrrel szemben folytatott.

2019. December 06. 12:05, péntek | Helyi

Letépte a ruhákról az áruvédelmi eszközt

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. december 4-én délelőtt, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.