Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. Október 13. 23:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áldozó Tamás: Köszönöm!

Áldozó Tamás: Köszönöm!

Az újra megválasztott polgármester az eredmények ismeretében azt mondta, rendkívül megtisztelőnek tartja és büszke arra, hogy újabb öt évig vezetheti a várost.

Azt gondolom, hogy a választási eredményeket elemeznünk kell majd, de az, hogy valaki öt év semmittevés után, néhány hét kapkodással ilyen eredményt érjen el, az mindenféleképpen kritika – fogalmazott Áldozó Tamás riválisára utalva, miután bejelentette győzelmét a Fidesz-KDNP eredményváróján. A régi-új polgármester hozzátette, azzal, hogy egyéni képviselői mandátumot szerzett Grőber Attila, „lett a testületben egy új Süle Zsolt” (a jobbikos Németh Csabára gondolt, aki így bekerült a képviselőtestületbe – a szerk.), ami „át fogja hangszerelni a következő képviselőtestület munkáját”. - Azt gondolom, hogy a pápaiak érdekében nekünk meg kell maradnunk a szakszerűség, a tárgyszerűség és a felelősség mellett. Nem engedhetünk a demagógiának, még akkor sem, ha ez most majdnem bejött – hangsúlyozta az újra megválasztott polgármester.

Áldozó Tamás úgy nyilatkozott, hogy 9:1 arányban győztek (az egyéni képviselői körzetekben – a szerk.). - Én voltam a város 12. polgármestere és én is maradok. Köszönöm szépen! Köszönöm azoknak akik támogattak, segítettek, akik az elmúlt hetek feszített munkáját és légkörét elviselték mellettem. Köszönöm a családomnak, a feleségemnek, a lányaimnak, a fiaimnak, édesapámnak és mindenkinek, aki hozzátett valamit ahhoz, hogy ezt az eredményt el tudtam érni. Rendkívül büszke vagyok, végtelenül megtisztelő, hogy nyolc év után újabb öt évre én lehetek a város polgármestere. Minden pápai polgármestere – hangsúlyozta Áldozó Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 12:37, szombat | Helyi

Új 83-as út: Ősszel kezdődhet a kivitelezés!

Szombaton délelőtt jelentették be, hogy a 83. számú főút Pápa – Győr M1 autópálya közötti szakaszának megújításra irányuló projekt, kivitelezési költségeihez szükséges forrásbiztosításról megszületett a határozat.

2020. Augusztus 07. 17:27, péntek | Helyi

26-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma Pápán

Hat fővel nőtt az igazolt pápai esetek száma - jelentette be dr. Áldozó Tamás polgármester.

2020. Augusztus 07. 17:03, péntek | Helyi

Bemutatták a járványügyi bevetési egységet

A járványügyi bevetési egység elsődleges feladata a fertőzési gócpontok lokalizálása és a vírus továbbterjedésének megakadályozása.

2020. Augusztus 07. 13:11, péntek | Helyi

Újra kötelező a maszkhasználat a pápai piacon

A városban megszaporodott koronavírusos esetek miatt ismét szigorítanak a piac működésén.