Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 13. 09:12, hétfő | Helyi
Forrás: papa-ma.hu

Áldozó Tamás: Köszönjük a választók bizalmát

Áldozó Tamás: Köszönjük a választók bizalmát

A polgármester a papa-ma.hu-nak adott nyilatkozatot az eredmények láttán.

- Először is gratulálok az öcsémnek, akit Homokbödögén polgármesterré választottak – kezdte, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki a pápai Fideszes képviselőjelöltekre szavazott.

- Köszönetet mondok azért, hogy a választók ismét minket támogattak, nemcsak engem, hanem minden jelöltünket, hiszen valamennyien megnyerték a választókerületüket. Néhány szavazókörben azonban egészen meglepő eredmények születtek, amiket sokáig kell majd boncolgatnunk –fogalmazott.
A polgármesterjelöltek szerepléséről azt mondta, az MSZP és a Fidesz között nagyjából megmaradt az a különbség, ami a 2011-es időközi választásokon volt, azzal, hogy mindketten kevesebb szavazatot kaptak. Ugyanakkor megdöbbenésének adott hangot a Jobbik szereplésével kapcsolatban, mint mondta, nem számított arra, hogy Pápán valaha is tíz százaléknál jobb eredményt tudnak elérni.

- A mi sikerünk a sok munkának tudható be és annak, hogy nagyon sok emberhez eljutottunk. Ugyanakkor két olyan körülmény volt, amivel nagyon nehéz volt megküzdenünk. Az egyik, hogy nagyon sokan elkönyvelték a biztos győzelmet és ez elkényelmesítette a szavazóinkat, a másik, hogy huszonnégy év után még vannak olyan szavazók, akik bár nagyrészt ugyanazt gondolják, mint mi, mégis változást is akartak – értékelte eredményeiket. A városvezető kiemelte, ez számukra üzenet és sok mindent újra fognak gondolni, elvégzik az elemzéseket és tanulnak belőle.

- Azt remélem, hogy amit a választási programunkban ígértünk, azt 2019-re meg is tudjuk valósítani –hangsúlyozta. Mint mondta, tíz Fideszes képviselő lesz a testületben, a felelősség a Fideszé lesz továbbra is, és ezt a felelősséget minden képviselőtársukkal megosztják, aki hajlandó velük együtt dolgozni. Az elmúlt négy év sok szép példáját adta annak, hogy párthovatartozás nélkül együtt dolgoztak a városért a képviselők és ezt reméli a továbbiakban is.
-Szép öt év lesz a következő a város szempontjából, hiszem, hogy meg tudjuk ragadni azt a lehetőséget, amit az uniós ciklus költségvetési politikája fel tud kínálni ennek a városnak. Azt remélem, hogy folytatódik az új és jobb munkahelyek számának szaporodása, és azt remélem, hogy a pápai családok nagyobb egzisztenciális biztonságban élhetnek – tekintett előre.
Áldozó Tamás Grőber Attila azon kijelentésére, hogy mindenben segíteni fogja a polgármestert a város sikeréért, úgy reagált, az MSZP-s politikussal mindig jól tudott együtt dolgozni.

- A világ dolgainak egy jelentős részéről különbözőképpen gondolkodunk, de ami a fontos, hogy gondolkodunk – hangsúlyozta.
A Fidesz-KDNP választási győzelmét ünneplő összejövetelen a polgármester gratulált képviselőtársainak és köszönetet mondott munkatársainak, segítőinek. A rendezvényen jelen volt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, államtitkár is, aki szintén a köszönet hangján szólt és úgy fogalmazott, a sok munka után újabb sok munka következik, és ő mindenben segíteni fogja a várost.

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.