Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Augusztus 26. 01:30, péntek | Helyi
Forrás: panke.hu

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Azért szerveznek aláírásgyűjtést, mivel Pápa Város Önkormányzata elutasította a PÁNKE azon kérelmét, hogy ismét vezessék be az iskolatejprogramot városunkban.

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) kérelemmel fordult Pápa Város Önkormányzata felé, hogy a város nevelési- és oktatási intézményeiben lehetőség szerint ismét vezessék be az iskolatejprogramot.
A kapott tájékoztatás szerint az iskolatejprogram korábban az alacsony igénybe vétel és a magas járulékos költségek miatt került megszüntetésre. Az Egyesülethez beérkezett jelzések alapján, szükség és igény is lenne arra, hogy az iskolatejprogram keretében, vagy egyéb támogatott formában juthassanak tejhez az azt igénylő gyermekek a város iskoláiban. A kérelem elutasítása miatt az Egyesület 2011. szeptember 12-20-a között aláírásgyűjtés keretében végez széles körű igényfelmérést.
Az aláírásokat az egyesület tagjai gyűjtik Pápa város különböző pontjain: Kossuth Lajos utca, Lengyel piac, Buszpályaudvar.

Az aláírásgyűjtő íven az alábbi szöveg szerepel:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy Pápán az általános- és középiskolás gyermekek naponta ingyen tejben részesüljenek?
  • Alulírottak kérjük, hogy Pápa Város Önkormányzata csatlakozzon az iskolatejprogramhoz, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az általános- és középiskolás gyermekek igény szerint rendszeresen juthassanak ingyen tejhez!

Az Egyesület a program esetleges megvalósulása esetére felajánlotta segítségét Pápa Város Önkormányzata felé.
Amennyiben Ön is egyetért a kezdeményezésünkkel, kérjük, aláírásával támogassa törekvésünket!

Kelt: Pápa, 2011. augusztus 26.


Krasztel Lászlóné
elnök

 

Kép forrása: boon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 21:18, kedd | Helyi

A polgármester is átvette megbízólevelét

Dr. Áldozó Tamás újraválasztott polgármester és Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő ma késő délután vették át megbízólevelüket dr. Édes Ágnestől, a Helyi Választási Bizottság elnökétől.

2019. Október 22. 12:26, kedd | Helyi

Szavazzon, hogy melyik fejlesztést tartja a legsürgetőbbnek

Az egyik helyi hírportál szavazásra bocsát öt olyan fontos beruházási tervet, amelyek a választási kampányban merültek fel lakossági igényként.

2019. Október 22. 10:42, kedd | Helyi

Teljes terjedelmében égett egy autó Lovászpatonánál

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.