Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2020. Március 31. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Akinek az első koncerten eldőlt a sorsa - VIDEÓK

Akinek az első koncerten eldőlt a sorsa - VIDEÓK

Éliás Gyula egyszerűen csak a magyar Barry White-ként mutatta be a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Ricky.

Az összehasonlítás nem véletlen, hiszen a csodás hangú magyar énekes több dalt is feldolgozott az amerikai világsztártól, sokak szerint néha jobb, mint az eredeti.

„Írtam egy pozitív energiákat sugárzó dalt, a címe az, hogy Jól vagyok, ha hetvenévesen énekelem majd, akkor is jól leszek. Ezt kell most sugározni mindenki felé” – mondta Éliás Gyula az új slágeréről.

Az énekes arról is beszélt a műsorban, hogy mit gondol az apaságról és a családról.
„Elsősorban jó apának kell lenni, hogy a gyerekek tovább tudják vinni a tehetséget. Apukám által én is sokt dalt hallgattam, lényegében diszkókban nőttem fel. Akkor ismerkedtem meg Barry White zenéjével is. Sok koncerten is voltam, amelyek nagy hatással voltak rám. Az egyik ilyen a budapesti Queen fellépése volt. Ettől olyan gellert kaptam, hogy felhagytam apám utánzásával, befejeztem a gyerek diszkók szervezését és zongorázni, meg énekelni kezdtem. Az első dal volt, amit előadtam az a Beatles Lady Madonnája volt”.

A családi hagyomány pedig folytatódik, mert Éliás Gyula egyik fia is zenésznek készül.

„Minden gyerekem imádni való. Tamás igazi művész lélek, elmélyült, érzékeny és külsőre is nagyon hasonlít a fiatalkori önmagamra. Dani racionálisabb, rá mondja mindig Tamás, hogy kell egy menedzser is. Tomi egyébként előrébb jár most a zeneszerzésben, studiózásban, mint az ő korában én és még énekel is”.

Az ANDONIK Sztártitkokban Éliás Gyula Rickynek arról is beszélt, hogy mit gondol a jelenlegi járványról.

„Sok mindenre megtanít ez a helyzet minket, már nagyon elkanászodtunk. Nem fértek össze férfiak és nők, eltávolodtak a nemek egymástól. Ez most egy óriási pofon, vissza kell találni egymáshoz”.

Persze az élet nem áll meg: az előadó elmondta, hogy nagyon sok terve van, most például egy új klip forgatására készül. Éliás Gyula pozitívizmusára jellemző, hogy nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy mi az amit utál. A mozgást szereti, tesz is érte, sőt különleges javaslata is van az előadóknak.

„Fontos a méregtelenítés, minden olyan mozgás jó, amitől az ember megizzad. Emellett javaslom mindenkinek, hogy látogassa a sószobákat, jót tesz. Reggelente én két citromot facsarok egy pohárba és egy kis vízzel hígítva megiszom”.

Éliás Gyula elárulta az ANDONIK Sztártitkon című műsorban, hogy élete első koncertje meghatározó volt.

„Az első koncertemen nagyjából kétszázan voltam. Felmentem a színpadra, sikerem is volt. Talán túlságosan is nagy. Mentek a dalok, telt az idő és még mindig imádtak. Ez pecsételte meg a sorsomat. Ekkor dőlt el a sorsom”.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.