Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. November 28. 13:28, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ajándékot kaptak a szabálykövető gépjárművezetők a pápai rendőröktől

Ajándékot kaptak a szabálykövető gépjárművezetők a pápai rendőröktől

A pápai rendőrök az országos kampányhoz csatlakozva a látás és a láthatóság jelentőségére hívták fel a közlekedők figyelmét.

A rendőrök 2018. november 27-én 8 órától 17 óráig Pápán, valamint a környékbeli településeken tartottak közlekedési ellenőrzéseket, melyek során – a „Látni és látszani 2018 – egymásért” elnevezésű országos közlekedésbiztonsági kampány keretén belül – a gépjárművek világító-és jelzőberendezéseinek megfelelő működését is vizsgálták a rendőrök. A megállított sofőröket tájékoztatták a 2018. december 7-ig tartó ingyenes gépjármű- és látás ellenőrzésről, valamint a Pápai Rendőrkapitányság kampányhoz kapcsolódó nyereményjátékáról. A játékban azok a Pápai járásban élő állampolgárok vehetnek részt, akik 2018. december 10-ig személyesen vagy elektronikusan bemutatják a Pápai Rendőrkapitányságon az akcióhoz csatlakozott szervizben vagy optikában számukra kiállított igazolólapot.

A szabályosan közlekedő sofőrök ezen kívül egy jégkaparót, valamint kavicsfelverődés esetén a sérült szélvédőre ragasztható matricát kaptak ajándékba az intézkedő rendőröktől.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 18:24, kedd | Helyi

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán

A pápai rendőrök egy helyi üzem dolgozóinak kerékpárjait ellenőrizték és regisztrálták.

2019. Június 25. 07:31, kedd | Helyi

Két körözött személyt is előállítottak a pápai rendőrök egy nap alatt

A pápai rendőrök mindkét férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

2019. Június 23. 07:59, vasárnap | Helyi

Piller Ádámot fogadta felnőtt pápai polgárrá a polgármester

Városunkban hagyomány, hogy a polgármester a ballagás alkalmával ünnepélyes keretek között jelképesen felnőtt polgárrá fogad a diákok képviseletében két végzős tanulót.

2019. Június 22. 11:15, szombat | Helyi

Azt képzelte, ő Vasember, ezért ugrott ki a kisfiú az erkélyről

A négy éves kisfiút mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba, a lábát kellett megoperálni. Édesanyja írta le, hogyan történt a baleset.