Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Július 04. 15:12, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Afrikai pillanatok a Bükkben

Afrikai pillanatok a Bükkben

A ma már üzletasszonyként is tevékenykedő modell, Tomán Szabina közel egy éven keresztül szervezte családi pihenésüket, melyre a múlt héten került sor. Férje, Árpa Attila elfoglaltságai...

A ma már üzletasszonyként is tevékenykedő modell, Tomán Szabina közel egy éven keresztül szervezte családi pihenésüket, melyre a múlt héten került sor. Férje, Árpa Attila elfoglaltságai és Szabina vállalkozása miatt nagyon ritkán tud hosszabb időt együtt tölteni a család. Amikor kislányuk, Amira az első osztályt kezdte ősszel, Szabina akkor határozta el, hogy összehoz egy afrikai programot a családnak.

„Mindenképpen szerettük volna Amirának megmutatni Afrikát, ahol nászúton jártunk. – meséli a jelenleg fehérjediétás vállalkozásában dolgozó Szabina – Zanzibár szépsége minket akkor nagyon megfogott. Sajnos hosszabb időre most nem tudtunk elutazni ezért örültem, amikor rátaláltam a magyar Afrikára a Bükkben, ami másfél órára van a fővárostól.”

Afrikai pillanatok a Bükkben

A felsőtárkányi Bambara Hotel rögtön a nászútjukra emlékeztette a házaspárt.

„Mi egy boldog család vagyunk, az egyetlen hiányunk, az idő – veszi át a szót Árpa Attila – ha úgy alakul, hogy mégis van egy kis időnk, nálunk mindig a víz nyer. A szállodákban pedig szintén a medencéket keressük. Bár Szabina kedvence a szauna, mi Amival imádunk lubickolni – mosolyog. Külön imádtuk a Bambarában, hogy mindenkinek nyújtott olyan élményeket, amiket eddig csak Afrikában tapasztaltunk, de most már a kislányunk is kipróbálhatta. Hangulatban, ételben, zenében emlékeztettek a lassan 8 évvel ezelőtti nászutunkra. A ruházat, a koktélok és a háttérzene mind visszahozták nekünk Afrikát.”

Afrikai pillanatok a Bükkben

Amirának Afrikából Bizsu, a szálloda kabalaszurikátája maradt meg leginkább, aki elkísérte őket a szálloda melletti rejtélyparkba is, ahol az elsős nagylány szinte mindent kipróbált.

Afrikai pillanatok a Bükkben

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól tájékozódik Amira a labirintusban. Ő szaladt elől és mutatta nekünk az utat - emlékszik Szabina – felmászott a fészkekbe, megnézte a repülőt és rohant át a függőhídon, mindezt úgy, hogy Attilával mi alig értük utol. – nevet.

Afrikai pillanatok a Bükkben

A családi hétvége nagyon jól sikerült. Sajnos munkájuk miatt vasárnap este vissza kellett utazniuk Budapestre, de egy cseppnyi Afrikát magukkal vittek és elhatározták, hogy legközelebb a hotel marokkói testvérszállodájába látogatnak el Egerszalókra.

Afrikai pillanatok a Bükkben

Afrikai pillanatok a Bükkben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára