Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. December 09. 09:22, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Adventi forgatag - Kiváló hangulatban telt a péntek a Kossuth utcán

Adventi forgatag - Kiváló hangulatban telt a péntek a Kossuth utcán

"20 éve nem voltak ennyien itt, 20 éve" - mondta egy lelkes járó-kelő, és rátapintott a lényegre. Rengeteg mosolygó, jókedvű emberrel lehetett találkozni, sokszor az volt az ember érzése, mintha nem is a pápai sétáló utcán lenne.

Sokan megálltak beszélgetni, forraltborozni, vagy megtekinteni a színpadi programokat. A Kossuth utcai üzletek 19 óráig tartottak nyitva, sokan vásároltak is, kihasználva a lehetőséget, és az adventi akciókat.

A Rákóczi utca végén felállított színpadon a Weöres Sándor Általános Iskola 5. évfolyamosai, a Vajda Márta EGYMI pedagógusainak színjátszó csoportja, Borbély Bence, a The Flores Band, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Lődi Bence és Illés Csaba léptek fel.

Szombaton a Pannonia Reformatába lesz érdemes ellátogatni, vasárnap pedig folytatódik a Gyertyafényes Advent programsorozat, az Esterházy-kastély udvarán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.