Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2018. Január 21. 15:13, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfi tett bejelentést január 20-án 7 óra 37 perckor, miszerint a cserháthalápi élelmiszerüzlet egyik ablakát ismeretlen személyek betörték és a helyiségben kutatás nyoma látható.
A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves és 41 éves helyi lakosokat.

A jelenlegi adatatok alapján a két férfi . január 1. és január 20. között - összesen három alkalommal - a cserháthalápi élelmiszerbolt raktárhelyiségének ablakát betörte. A 24 éves férfi – míg társa figyelt – a helyiségbe az ablakon át benyúlt és onnan több karton cigarettát és egyéb dohánytermékeket tulajdonított el.

A 24 éves férfit és társát a nyomozók a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított termékek egy részét a házkutatás során a rendőrök lefoglalták. A hatóság tagjai a 24 éves férfit őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.