Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Június 16. 12:19, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

A harmadik "legcsaládbarátabb" klub a Lombard!

A harmadik "legcsaládbarátabb" klub a Lombard!

A Sport TV által életre hívott kezdeményezés szerdai, sajtótájékoztatóval egybekötött eredményhirdetésén elhangzott, hogy a győztes klub csapatának minden egyes hazai mérkőzését közvetítik majd az egy hónap múlva induló szezonb

A győztes klub a Győri ETO FC lett.
A program a tavaszi idény harmadik fordulójától indult, a Sport TV, a Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint a Nemzeti Sport munkatársai minden mérkőzés helyszínén szavazólapon értékelhették azokat a körülményeket, amelyek "családbaráttá" tesznek egy stadiont. Így a tisztaságot, a biztonságot, a különböző gyerekprogramokat, vagy az esetleges családi kedvezményeket.
"Köszönjük a szervezőknek ezt a remek kezdeményezést. Elmondhatom, hogy sok mindent tervezünk még a következő szezonra is" - mondta Horváth Cs. Attila, a Győr klubmenedzsere, hozzátéve, hogy a tervek között az első a június 29-én sorra kerülő ETO Nap lesz, melyen a győri együttes a Bayern München gálacsapatával vív majd bemutató mérkőzést.
Az ETO mögött a második helyen a Budapest Honvéd végzett, míg a harmadik a Lombard Pápa lett.
"Ez a program azért indult, hogy megduplázzuk a stadionokba látogatók számát, a Sport TV szeretné visszacsábítani a családokat a mérkőzésekre. Ehhez persze szükség van a klubok támogatására is" - nyilatkozta Málnay B. Levente, Chello Central Europe vezérigazgatója.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a következő szezonban is hetente öt mérkőzést láthatnak a nézők élőben a Monicomp Ligából, négyet a Sport TV-n, egyet pedig a köztelevízión.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.