Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2013. Április 12. 14:45, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A szemét égett a belvárosban

A szemét égett a belvárosban

Nagy riadalmat okozott a város felett gomolygó füst pénteken kora délután. Szerencsére azonban nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Nem sokkal délután 2 óra után értesítették a Pápai Tűzoltóságot, hogy tűz ütött ki az egyik Jókai utca ház udvarán. Három kocsival a helyszínre vonuló tűzoltókat egy ház hátsó udvarán felcsapó lángok fogadták. A tüzet hamar sikerült eloltaniuk, így az nem terjedt tovább az épületre. A helyzet komolyságát azért mutatja, hogy a tető oromdeszkái jócskán megpörkölődtek, így perceken múlhatott, hogy a Gólyafészek Vendéglő tüzéhez hasonló pusztítás következzen be.

A helyszínre érkező tudósítónk szerint nem volt nehéz kitalálni a tűz okát, hiszen az épület mögött összegyűjtött szemét égett. Egyes feltételezések szerint a különböző fémekről próbálták egyesek leégetni a rajta lévő anyagokat. Tudósítónk megkérdezte az udvarban ácsorgóktól is: - Nem tudjuk, hogy mi történt. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a postás kiabál: tűz van. Aztán jöttek a tűzoltók és eloltották - fogalmazott egyikük.

A Jókai utcán kisebbfajta dugó alakult ki az oltás idején, ugyanis a Tűzoltóság három járműve elfoglalta a fél útpályát. A helyszínt a rendőrség biztosította.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 17:54, hétfő | Helyi

Zászlószalagot adományozott az MH Pápa Bázisrepülőtér részére a Honvédség parancsnoka

Zászlószalagot adományozott az MH Pápa Bázisrepülőtér részére dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka.

2022. Július 04. 15:00, hétfő | Helyi

Van mit tanulni a reformátusoktól

100 program, megannyi helyszín, kiváló hangulat, nagyszerű szervezés - ilyen a közösség ereje!

2022. Július 04. 09:31, hétfő | Helyi

Júliusban félpályás útlezárás lesz a 83-as út több szakaszán

Július hónapban több félpályás forgalomkorlátozás várható Pápa és Tét térségében a 83. sz., 2x2 sávos főúti építése miatt.

2022. Július 04. 07:21, hétfő | Helyi

Az Aranyakkord koncertje zárta a REND Fesztivált

Egyáltalán nem nevezhető gyakorinak az a kép, hogy állva tapsolnak az emberek egy templomban, az Aranyakkord pápai koncertjének záróperceiben azonban erre is sor került.