Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 12. 14:45, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A szemét égett a belvárosban

A szemét égett a belvárosban

Nagy riadalmat okozott a város felett gomolygó füst pénteken kora délután. Szerencsére azonban nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Nem sokkal délután 2 óra után értesítették a Pápai Tűzoltóságot, hogy tűz ütött ki az egyik Jókai utca ház udvarán. Három kocsival a helyszínre vonuló tűzoltókat egy ház hátsó udvarán felcsapó lángok fogadták. A tüzet hamar sikerült eloltaniuk, így az nem terjedt tovább az épületre. A helyzet komolyságát azért mutatja, hogy a tető oromdeszkái jócskán megpörkölődtek, így perceken múlhatott, hogy a Gólyafészek Vendéglő tüzéhez hasonló pusztítás következzen be.

A helyszínre érkező tudósítónk szerint nem volt nehéz kitalálni a tűz okát, hiszen az épület mögött összegyűjtött szemét égett. Egyes feltételezések szerint a különböző fémekről próbálták egyesek leégetni a rajta lévő anyagokat. Tudósítónk megkérdezte az udvarban ácsorgóktól is: - Nem tudjuk, hogy mi történt. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a postás kiabál: tűz van. Aztán jöttek a tűzoltók és eloltották - fogalmazott egyikük.

A Jókai utcán kisebbfajta dugó alakult ki az oltás idején, ugyanis a Tűzoltóság három járműve elfoglalta a fél útpályát. A helyszínt a rendőrség biztosította.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.