Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 16. 13:03, péntek | PR

A Randi szoftverként letölthető kereskedési felületéről

A Randi szoftverként letölthető kereskedési felületéről

A Random Capital Randi nevű szoftverként letölthető kereskedési felületét az a célkitűzés hívta életre, hogy a kliensek számára lehetővé tegye a tőkepiacokon való kereskedés legegyszerűbb és leggyorsabb módját.

A Randi elnevezésű szoftveren kívül a Netboon és a Mobil broker kezelése is gond nélkül elsajátítható. Emellett ezek a rendszerek abszolút megbízhatóak, a segítségükkel pedig Ön is hatékonyan tudja intézni a kereskedést.

Rövid bejegyzésünkben a Randi programját fogjuk részletezni, külön kitérve a legfontosabb előnyeire, illetve a leginkább hasznos funkciókra.

A Randiról néhány mondatban

A Random Capital Randija egy szoftver formájában letölthető kereskedési felület, melyet a Random Capital igyekszik az ügyfelek szolgálatába állítani. Nagyszerűen illeszkedik a felhasználói igényekhez, a befektetői beállítottságtól teljes mértékben függetlenül.

A napi rendszerességgel űzött kereskedés, vagy éppenséggel a hosszabb távú befektetések alkalmával is nagy segítséget jelent. Elérhető benne minden szükséges adat és információ annak érdekében, hogy a kiválasztott ügylet kapcsán valóban jól átgondolt és megalapozott döntést tudjunk hozni.

A Randi kiemelt funkciói

Érdemes kiemelni mindjárt az ajánlati könyvet, amely a hazai és külföldi piacokon történő kereskedés alkalmával is segítséget jelent. A használatával pillanatok alatt fel tudjuk mérni a kereslet és kínálat arányát a különböző árszinteken.

Továbbá több értékpapír mozgásának egyidőben való követésére is lehetőség nyílik, mégpedig kereskedési információk és grafikonok megjelenítése által. Ezen kívül beépített funkció egy ingyenes grafikonrajzoló is, amely a technikai elemzés valamennyi eszköze által segít megtalálni az optimális vételi és eladási opciókat.

A különféle hírek és elemzések megtekintéséhez egyetlen kattintást kell csak tenni, ráadásul pedig a számlánk aktuális állásáról is részletes kimutatást kérhetünk.

A Randi abszolút felhasználóbarát, ennek köszönhetően a kezelése tapasztalat nélkül is rövid idő alatt elsajátítható. Ha pedig megtanuljuk kihasználni az előnyeit, akkor egyre jobb eredményeket érhetünk el a befektetéseinknél.

Hogyan lehet hozzáférni a Randi szoftveréhez?

A program letöltéséhez a Random Capital honlapját érdemes felkeresni. Oldalukon a Randi felhasználói kézikönyvét is el lehet érni, ami segíthet a kezdeti lépéseknél.

A letöltés előtt érdemes ellenőrizni, hogy a számítógépünk rendelkezik-e a rendszer alkalmazásához szükséges technikai paraméterekkel. Amennyiben ez nem feltétlenül teljesül, akkor érdemes megpróbálkozni a Randi korábbi verzióinak a letöltésével.

Hogyha sikeresen megvagyunk a telepítéssel, akkor célszerű minél előbb használatba venni a rendszert. Elvégre nagyban képes megkönnyíteni a dolgunkat a különböző befektetésekkel kapcsolatos döntéshozatalt illetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.