Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. Augusztus 16. 13:03, péntek | PR

A Randi szoftverként letölthető kereskedési felületéről

A Randi szoftverként letölthető kereskedési felületéről

A Random Capital Randi nevű szoftverként letölthető kereskedési felületét az a célkitűzés hívta életre, hogy a kliensek számára lehetővé tegye a tőkepiacokon való kereskedés legegyszerűbb és leggyorsabb módját.

A Randi elnevezésű szoftveren kívül a Netboon és a Mobil broker kezelése is gond nélkül elsajátítható. Emellett ezek a rendszerek abszolút megbízhatóak, a segítségükkel pedig Ön is hatékonyan tudja intézni a kereskedést.

Rövid bejegyzésünkben a Randi programját fogjuk részletezni, külön kitérve a legfontosabb előnyeire, illetve a leginkább hasznos funkciókra.

A Randiról néhány mondatban

A Random Capital Randija egy szoftver formájában letölthető kereskedési felület, melyet a Random Capital igyekszik az ügyfelek szolgálatába állítani. Nagyszerűen illeszkedik a felhasználói igényekhez, a befektetői beállítottságtól teljes mértékben függetlenül.

A napi rendszerességgel űzött kereskedés, vagy éppenséggel a hosszabb távú befektetések alkalmával is nagy segítséget jelent. Elérhető benne minden szükséges adat és információ annak érdekében, hogy a kiválasztott ügylet kapcsán valóban jól átgondolt és megalapozott döntést tudjunk hozni.

A Randi kiemelt funkciói

Érdemes kiemelni mindjárt az ajánlati könyvet, amely a hazai és külföldi piacokon történő kereskedés alkalmával is segítséget jelent. A használatával pillanatok alatt fel tudjuk mérni a kereslet és kínálat arányát a különböző árszinteken.

Továbbá több értékpapír mozgásának egyidőben való követésére is lehetőség nyílik, mégpedig kereskedési információk és grafikonok megjelenítése által. Ezen kívül beépített funkció egy ingyenes grafikonrajzoló is, amely a technikai elemzés valamennyi eszköze által segít megtalálni az optimális vételi és eladási opciókat.

A különféle hírek és elemzések megtekintéséhez egyetlen kattintást kell csak tenni, ráadásul pedig a számlánk aktuális állásáról is részletes kimutatást kérhetünk.

A Randi abszolút felhasználóbarát, ennek köszönhetően a kezelése tapasztalat nélkül is rövid idő alatt elsajátítható. Ha pedig megtanuljuk kihasználni az előnyeit, akkor egyre jobb eredményeket érhetünk el a befektetéseinknél.

Hogyan lehet hozzáférni a Randi szoftveréhez?

A program letöltéséhez a Random Capital honlapját érdemes felkeresni. Oldalukon a Randi felhasználói kézikönyvét is el lehet érni, ami segíthet a kezdeti lépéseknél.

A letöltés előtt érdemes ellenőrizni, hogy a számítógépünk rendelkezik-e a rendszer alkalmazásához szükséges technikai paraméterekkel. Amennyiben ez nem feltétlenül teljesül, akkor érdemes megpróbálkozni a Randi korábbi verzióinak a letöltésével.

Hogyha sikeresen megvagyunk a telepítéssel, akkor célszerű minél előbb használatba venni a rendszert. Elvégre nagyban képes megkönnyíteni a dolgunkat a különböző befektetésekkel kapcsolatos döntéshozatalt illetően.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 09:43, szombat | PR

Tuti tippek irodaválasztáshoz

A munkakörnyezet komoly hatással van a munka minőségére, ezért nem mindegy milyen irodában dolgoznak a munkatársaink. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, hogy jól válassz.

2020. Május 09. 09:25, szombat | PR

Sherlock Holmes után Te is fedezd fel Londont

Anglia igen kedvelt úti cél. Sokan ott élő családtagjaikat, barátaikat látogatják meg, de bőven van olyan turista, aki csak egy hosszúhétvégén szeretné London látványosságait megcsodálni. Érdemes néhány dolgot átgondolni, mielőtt me

2020. Április 24. 08:47, péntek | PR

Itt a tavaszi ételek szezonja

Mostantól jöhetnek a finomabbnál finomabb saláták és a változatos friss zöldségekből és gyümölcsökből készített fogások.