Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Július 30. 11:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

A pápai strandon jártak a rendőrök

A pápai strandon jártak a rendőrök

A bűnmegelőzési program keretében a rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt várták az érdeklődőket a helyi fürdőben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság 2020. július 29-én 10 órától a helyi fürdőben tartotta a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt a strand területén felállított rendőrségi standnál várták az érdeklődőket. Vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó kiadványokat adtak át a fürdőzőknek, és tanácsolták nekik, vegyék igénybe a kialakított értékmegőrzőket, illetve csak annyi készpénzt vigyenek magukkal, amennyire feltétlenül szükségük van. Kérték őket továbbá, hogy a parkoló autókban ne hagyjanak látható helyen táskát, értéket.

kerékpárral érkezők számára lehetőség nyílt arra, hogy járműveiket regisztráltassák a BikeSafe országos nyilvántartó rendszerbe. A rendőrök rögzítették a biciklik adatait, amely egy esetleges lopás esetén megkönnyíti a felderítést. A résztvevők a regisztráció mellett hasznos tanácsokat kaptak a kerékpáros közlekedés szabályaival, valamint járműveik biztonságos lezárásának lehetőségeivel kapcsolatban is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.