Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2020. Július 30. 11:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

A pápai strandon jártak a rendőrök

A pápai strandon jártak a rendőrök

A bűnmegelőzési program keretében a rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt várták az érdeklődőket a helyi fürdőben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság 2020. július 29-én 10 órától a helyi fürdőben tartotta a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt a strand területén felállított rendőrségi standnál várták az érdeklődőket. Vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó kiadványokat adtak át a fürdőzőknek, és tanácsolták nekik, vegyék igénybe a kialakított értékmegőrzőket, illetve csak annyi készpénzt vigyenek magukkal, amennyire feltétlenül szükségük van. Kérték őket továbbá, hogy a parkoló autókban ne hagyjanak látható helyen táskát, értéket.

kerékpárral érkezők számára lehetőség nyílt arra, hogy járműveiket regisztráltassák a BikeSafe országos nyilvántartó rendszerbe. A rendőrök rögzítették a biciklik adatait, amely egy esetleges lopás esetén megkönnyíti a felderítést. A résztvevők a regisztráció mellett hasznos tanácsokat kaptak a kerékpáros közlekedés szabályaival, valamint járműveik biztonságos lezárásának lehetőségeivel kapcsolatban is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 16:32, szerda | Helyi

Önkiszolgáló kasszánál próbált csalni az egyik pápai áruházban

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2020. Augusztus 12. 16:30, szerda | Helyi

Ittasan hajtott árokba Nyárádon

Ittasan az árokba hajtott kocsijával a férfi, a körzeti megbízott igazoltatta. A pápai rendőrök büntetőeljárást indítottak a sofőrrel szemben.

2020. Augusztus 11. 20:58, kedd | Helyi

Nem nőtt az igazolt fertőzöttek száma

A karanténban lévők száma viszont elérte a 171 főt.

2020. Augusztus 11. 06:54, kedd | Helyi

Egy kisgyermek tesztje lett pozitív - Bezárják a vajdai óvodát is!

Hétfőn késő este értesítették a szülőket, hogy az egyik kisgyermeknek lett pozitív a koronavírus tesztje, ezért keddtől bezárják a Vajda Péter Lakótelepi Óvodát.