Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2020. Július 30. 11:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

A pápai strandon jártak a rendőrök

A pápai strandon jártak a rendőrök

A bűnmegelőzési program keretében a rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt várták az érdeklődőket a helyi fürdőben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság 2020. július 29-én 10 órától a helyi fürdőben tartotta a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrök rendészeti fakultációs diákokkal együtt a strand területén felállított rendőrségi standnál várták az érdeklődőket. Vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó kiadványokat adtak át a fürdőzőknek, és tanácsolták nekik, vegyék igénybe a kialakított értékmegőrzőket, illetve csak annyi készpénzt vigyenek magukkal, amennyire feltétlenül szükségük van. Kérték őket továbbá, hogy a parkoló autókban ne hagyjanak látható helyen táskát, értéket.

kerékpárral érkezők számára lehetőség nyílt arra, hogy járműveiket regisztráltassák a BikeSafe országos nyilvántartó rendszerbe. A rendőrök rögzítették a biciklik adatait, amely egy esetleges lopás esetén megkönnyíti a felderítést. A résztvevők a regisztráció mellett hasznos tanácsokat kaptak a kerékpáros közlekedés szabályaival, valamint járműveik biztonságos lezárásának lehetőségeivel kapcsolatban is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.