Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

A rendőrséget 2023. február 25-én este értesítette egy pápai férfi arról, hogy nézeteltérésbe keveredett az egyik Pápa-környéki településen élő volt párjával. A járőrök a bejelentés helyszínére érkeztek, ahol mindkét felet meghallgatták, ám az intézkedés alatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy az egyenruhások jelenlétében lerúgta az utcán parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét - derült ki a Veszprém Vármegyei Rendőrség beszámolójából.

A járőrök a bejelentőt ezt követően elfogták, majd előállították, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.

2024. Október 23. 18:36, szerda | Helyi

Grőber Attila: Összeköt bennünket a hazánk és a szabadság szeretete

Az 1956-os forradalom 68. évfordulóján a polgármester a közös emlékezés fontosságát hangsúlyozta, hiszen ilyenkor összefognak azok, akik a hétköznapokban eltérően gondolkodnak a világ dolgairól.

2024. Október 23. 08:18, szerda | Helyi

Pápai légtornász sikerek!

A Pápai Cirkuszművészeti Egyesület, és a Pápai Légtorna Sportegyesület sportolói is kiemelkedő eredményeket értek el, a közelmúltban lezajlott országos és világversenyeken.

2024. Október 22. 14:03, kedd | Helyi

Nem állnak le a csalók, minden megtakarítását elszedték a pápai nyugdíjastól

A sértettel egy adathalász programot telepíttettek a csalók a telefonjára.