Városlista
2023. október 5, csütörtök - Aurél

Hírek

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

A rendőrséget 2023. február 25-én este értesítette egy pápai férfi arról, hogy nézeteltérésbe keveredett az egyik Pápa-környéki településen élő volt párjával. A járőrök a bejelentés helyszínére érkeztek, ahol mindkét felet meghallgatták, ám az intézkedés alatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy az egyenruhások jelenlétében lerúgta az utcán parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét - derült ki a Veszprém Vármegyei Rendőrség beszámolójából.

A járőrök a bejelentőt ezt követően elfogták, majd előállították, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 21:07, szerda | Helyi

Halálos baleset a 83-ason!

Két személygépkocsi ütközött össze a 83-as főút 59-es kilométerénél Győrszemere külterületén szerdán késő délután, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

2023. Október 04. 16:27, szerda | Helyi

Civilek petíciója: Özönlenek az aláírások!

A magukat Pápai Polgároknak nevező civileket is meglepte, hogy ez az - elsősorban a belvárost érintő - problémahalmaz mennyire megmozgatta a helyieket.

2023. Október 04. 13:48, szerda | Helyi

Előszeretettel használják online csalók a netes piactereket

Sem a mobiltelefon, sem a játékkonzol, sem a fűnyíró traktor nem érkezett meg.

2023. Október 03. 14:47, kedd | Helyi

Vagyonkezelő: A Platán előtti terület soha nem is volt parkoló

Mint ismeretes, a napokban az állami tulajdonban lévő terület kezelője, az MNV Zrt. lezáratta a pápai volt Platán Szálló előtti aszfaltos területet, amelyet sokan használtak parkolás céljából.