Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

A rendőrséget 2023. február 25-én este értesítette egy pápai férfi arról, hogy nézeteltérésbe keveredett az egyik Pápa-környéki településen élő volt párjával. A járőrök a bejelentés helyszínére érkeztek, ahol mindkét felet meghallgatták, ám az intézkedés alatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy az egyenruhások jelenlétében lerúgta az utcán parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét - derült ki a Veszprém Vármegyei Rendőrség beszámolójából.

A járőrök a bejelentőt ezt követően elfogták, majd előállították, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 21:14, péntek | Helyi

Rock zene, hűsítő italok és kiváló hangulat a Kossuth utcán!

Kemény fába vágták a fejszéjüket a belvárosi üzletek Pápán: azon dolgoznak közösen, hogy ismét élettel teljen meg a város szíve!

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Nem utcaképet fotóz a kamerával felszerelt autó a városban

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy egy olyan jármű járja a város utcáit, amely a tetején egy kamerával van felszerelve.

2024. Július 19. 07:51, péntek | Helyi

Motorosok érkeznek Pápakovácsiba!

Amerikai autós, motoros fesztivált tartanak szombaton Pápakovácsiban, ahol a rockabilly lesz főszerepben.

2024. Július 19. 07:34, péntek | Helyi

Harctéri kutató-mentők gyakorlata Pápán

Az amerikai légierő 56. és 57. kutató-mentő százada a Jolly Vihar 2024 gyakorlaton vesz részt az MH 47. Bázisrepülőtéren.