Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 18. 15:12, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

A pápai nyomozók elkapták az egész országban tevékenykedő katalizátortolvajokat

A pápai nyomozók elkapták az egész országban tevékenykedő katalizátortolvajokat

Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon három dunaújvárosi lakossal szemben.

Az eljárás adatai alapján a 36 és a 34 éves férfi 27 éves társukkal 2021 októberétől 2022 februárjáig összesen 29 alkalommal követtek el bűncselekményt, melyek során rendszerint különböző gépjárművekről levágták a katalizátort és ellopták azokat. A tettesek többek között Dorogon, Ajkán, Balatonalmádiban, Komlón, Székesfehérváron és Pápán is tevékenykedtek.

Az adatgyűjtés eredményeként a pápai nyomozók azonosították az elkövetőket, majd 2022. április 27-én dunaújvárosi otthonaikban elfogták őket.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.