Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2022. Május 02. 12:48, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el a sürgősségin történt haláleset kapcsán

A pápai kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el a sürgősségin történt haláleset kapcsán

Az elhunyt férfi hozzátartozója a közösségi médiában azt írta, hogy férje mellkasi és gyomorpanaszokkal ment be a sürgősségire, ahol azonban szerinte nem kapott időben ellátást.

Mért kellett kedden a férjemnek meghalnia? - kérdezi a hölgy a közösségi médiában közzétett bejegyzésében, ahol leírja a történteket. A posztból kiderül, hogy már fél hét előtt ott voltak a sürgősségin, és nem volt előttük beteg. A portás jelezte, hogy érkezett egy beteg és mondta, hogy nincs jó állapotban. - Kijött az asszisztens, megkérdezte, mi a panasza férjemnek, aki azt mondta, hogy fáj a gyomra és ég a mellkasa - írja Ilona, aki szerint az asszisztens azzal volt elfoglalva, hogy lejárt az e-card kártyája, és hogy miért nem a háziorvoshoz ment el.

Ilona szerint negyed kilenckor már kiabált a férje, hogy vigye el őt egy másik kórházba. Kimentek az utcára, majd pár perc múlva a portás utánuk ment, hogy szereztek orvost, aki megvizsgálja. Fél 9-kor ment be végül a férfi, de Ilonát nem engedték be. - 8:35-kor leállt a szíve, 9:40-kor közölték velem, hogy meghalt a férjem. Annyit mondtak, hogy nem gondolták, hogy ilyen komoly baja van - fogalmaz a hölgy, aki hozzáteszi, a sürgősségin akkor is el kellett volna látniuk, ha csak refluxa lett volna. Ilona szerint a két óra tétlenség rengeteg idő, könnyen lehet, hogy meg tudták volna menteni a férje életét, ha időben ellátták volna.

Az ügyben megkerestük a pápai kórházat, dr. Havrilla Gyula főigazgató azt írta, "az esettel kapcsolatban vizsgálatot rendeltem el, a vizsgálat jelenleg is zajlik".

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 03. 10:01, vasárnap | Helyi

Megállt a tapolcafői malomkerék, annyira lecsökkent a forrás vízhozama

Drámai a változás a tapolcafői vízbázis területén, csaknem ismét elapadt a forrás.

2022. Július 02. 22:59, szombat | Helyi

A 30Y koncertje a REND Fesztiválon

A Református Egyházi Napok Dunántúl Fesztivál szombat esti ingyenes nagykoncertjén lépett színpadra a zenekar, a pápai Fő téren.

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

2022. Július 01. 12:48, péntek | Helyi

Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.