Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2014. Február 27. 20:59, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A pápai Jobbik megegyezett a Kisgazdákkal

A pápai Jobbik megegyezett a Kisgazdákkal

Együttműködési megállapodást kötött a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete és a Kisgazdapárt pápai és Pápa környéki szervezetei.

Orbán Imre, a párt helyi elnöke elmondta, Veszprém megye 4-es számú választókerületében 25 szervezet állított képviselőjelöltet és gyűjti a szükséges ötszáz ajánló aláírást. Jelen állapotig négy szervezet tudott ennyi ajánlást összegyűjteni, köztük a Jobbik is. A politikus ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy véleménye szerint vannak olyan szervezetek, akik csak azért indultak el a választásokon, hogy a költségvetéstől kapható párttámogatást "bezsebelhessék". - Mi úgy gondoljuk, hogy aki kormányváltást szeretne, és a baloldal visszatérését is elutasítja, egyetlen lehetősége van, hogy a Jobbik Magyarorszgért Mozgalmat támogassa. Úgy gondolom, hogy ebben a szervezetben van meg az az elhivatottság és erő, amely egy kormányváltást képes kieszközölni.

Ferenczi Gábor, a párt országgyűlési képviselőjelöltje ismertette annak a megállapodásnak a tartalmát, amely a közelmúltban jött létre a Kisgazdapárt és a Jobbik Pápai Alapszervezete között. Hozzátette: készek más szervezetekkel is megállapodni, olyanokkal, akik kormányváltást szeretnének, de nem a baloldal újbóli hatalomra jutásával.

Íme az említett megállapodás:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:19, vasárnap | Helyi

Rengetegen voltak a VALMAR pápai koncertjén - Képgaléria

A Pápai Expo és Agrárpiknik elnevezésű rendezvényen lépett fel a népszerű páros, amely kiváló hangulatú koncertet adott.

2024. Május 11. 14:18, szombat | Helyi

Megelevenedett a varázslóvilág a könyvtárban

A varázsvilág kedvelői ezúttal is szép számban látogattak el a Jókai Mór Városi Könyvtárba, ahol Harry Potter mágikus világa elevenedett meg, egy családi délelőtt erejéig.

2024. Május 11. 07:07, szombat | Helyi

Rózsaszínbe burkolózott a péntek esti égbolt

Elképesztő látványban volt része azoknak, akik feltekintettek az égre pénteken este.

2024. Május 11. 06:43, szombat | Helyi

A Harry Potter könyvek műfordítója járt Pápán

Tóth Tamás Boldizsár magyar műfordító és szinkrondramaturg volt a vendég a pénteken kezdődő Harry Potter napokon, a Jókai Mór Városi Könyvtárban.