Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2023. December 01. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai Farkas Johanna két tervező különdíját is megkapta a WTM döntőjében

A pápai Farkas Johanna két tervező különdíját is megkapta a WTM döntőjében

A World TOP Model Hungary modellfelfedező versenyén két különdíjat is kapott a pápai lány.

Egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán. - jelentette ki a World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita.

A World TOP Model Hungary döntőjén 6 lány gyarapíthatja tudását és folytathatja pályafutását az olasz modell akadémián, így később nagyobb eséllyel kaphat külföldi felkéréseket.

A dobogósok: Horváth Lilla (Dunaújváros), Sümeghy Laura (Szeged), és Horváth Boglárka (Győrújbarát), valamint az akadémia vezetője által 5-5000 euro külön díjjal jutalmazott Aweiti Rene (Bp), Molnár Amanda (Bp) és Gere Bernadett (Bükkábrány) ölébe hullott ez a szerencse múlt pénteken a több, mint 50 országban megrendezett, és 3 évtizedre visszatekintő World Top Model első hazai döntőjén az Aquaworld Resortban. A díjkiosztón a mezőny minden tagja kapott egy közel százezer forint értékű alapcsomagot, majd a Noór különdíját Farkas Johanna (Pápa), a Crystal Store exclusive fotózást Kriszt Natália (Vecsés), a rövidesen induló Crystal Fashion Channel-en Horváth Bogi és Farkas Johanna (Pápa) kapott munkalehetőséget, míg a Paloma fürdőruha különdíját Vittmann Larina (Bp) vihette haza a versenyről.

Kiss Ágnes (Balmazújváros) a Zen Garden Resort pihenésével, míg Aweiti Rene a Nivea különdíjával, míg Molnár Amanda és Vajda Mercédesz (Kaposvár) a Loyd külön díjakkal térhetett haza a World TOP Model Hungary november 24-én Budapesten tartott döntőjéről.
Horváth Lilla kapta az első helyért járó szalagot, és február 25-én ezzel több, mint 50 ország győztesével állhat egy színpadon Monte Carlóban az ünnepélyes világdöntőn.

Már lehet is jelentkezni a jövő évi második WTM nemzeti versenyére, melynek elődöntője az ország legrégebbi és kitartóan a TOP10-ben jegyzett, egyben jövőre 50 éves Boglári Szüreti Fesztivál egyik színpadán lesz augusztusban 16-20. között a Platán strandon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.