Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 04. 19:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A pápai Esterházy-kastély Nádor termében mutatta be új kalendáriumát Zséda

A pápai Esterházy-kastély Nádor termében mutatta be új kalendáriumát Zséda

Nem véletlenül választott pápai helyszínt az énekesnő negyedik kalendáriumának díszbemutatójára, hiszen az Álmok, utak, otthon című legújabb kötet középpontjában a 800 éves Pápa áll.

A történeteken újra és újra átsejlenek Zséda gyerekkori élményei, családi hagyományai, az általa fontosnak tartott értékek. A naptároldalak helyet kínálnak programjaink bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget gondolataink, fontos teendőink leírására.A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 240 színes oldalon. Az énekesnő szerint az eddigiek közül ez a kötet sikerült a legőszintébb és legszemélyesebb hangvételűre. - Az otthonáról egészen más hangon beszél az ember. Régóta dédelgetett álmom, hogy saját szemüvegemen keresztül mutathassam be szülővárosomat, Pápát. Nagyon sok életre meghatározó emlék köt ide. A Nagytemplom, az esküvőm és a kisfiam keresztelőjének helyszíne, a Várkert, ahol gyermekkoromban nagyon sokat játszottam, vagy a Március 15. tér, ahol hosszú ideig laktunk - mondta az énekesnő.

Zsédától azt is megtudtuk, hogy szülővárosa egyfajta béke szigete is számára, ahová mindig jó hazajönni, feltöltődni. - Itthon mindig olyan nagy szeretettel fogadnak. Tudják, hogyan épült fel az út, amin járok, velem vannak a változásokban. Látom a szemükben a büszkeséget, hogy egy helyről valók vagyunk - fogalmazott Zsédenyi Adrienn.

A kötet bemutatását követően Zséda néhány szám erejéig mikrofont is ragadott és énekhangjával ismét lenyűgözte a pápai publikumot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.