Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2019. November 26. 14:01, kedd | PR

A német használtautó az ász

A német használtautó az ász

Bár emelkedik az új autók eladási száma Magyarországon, az átlagember számára még mindig a használtautó vásárlás lehetősége csak az adott. Ezek között pedig tarolnak a német használtautó márkák.

A német márkák iránti bizalom nem véletlenül magas. A BMW és a Mercedes már évtizedek óta a minőség és megbízhatóság szimbólumai nem csupán a magyar utakon, hanem a világon mindenhol. Ezek az autók egyfajta státusz szimbólumként is élnek az emberekben, amit a mára már hozzáférhető nyugati használtautó piacok elérhető közelségbe hoztak.

A statisztika nem hazudik

A prémiumkategóriás használtautók között a BMW, az Audi és a Mercedes tarolnak, de a legnépszerűbb német márkák közé tartozik a Volkswagen is, ami már nem luxus kategóriában, de hasonló mértékben testesíti meg a megbízható német minőséget.


A tavalyi statisztikák alapján a legtöbb külföldről behozott használt autó Volkswagen volt. Csak egy év alatt közel 20 ezer darab Volkswagen érkezett az országba, és a német használtautók magabiztosan vitték el a kategória első helyezését.

Miért a német a nyerő?

Bár a határzárakra sokan már nem is emlékszünk, még mindig él bennünk a nyugat iránti nosztalgia. Ennek erős része a német minőség csodálata, amit a német autók maximálisan meg is testesítenek. A világon egyetlen ország sem rendelkezik annyi bivalyerős, világszerte elismert autómárkával, mint Németország.

A BMW, Audi, Mercedes és Porsche egyszerre jelenti az egyediséget, a tisztaságot, erőt és minőségi garanciát. Ezek a márkák fennállásuk hosszú évtizedei alatt is képesek voltak az esetleges gyártási, tervezési fiaskókat olyan profizmussal kezelni, ami után a márka iránti bizalom nem megingott, hanem erősebb lett, mint valaha.

A használtautók közt tarol a német

Az olcsó használtautók között éppen úgy képviselik a minőséget a német márkák, mint az új autók piacán. A korral ugyanis csak az ára kopik ezeknek az autóknak, és nem a minősége.
A német fogyasztói kultúra része, hogy kímélik az autójukat. A németekkel éppen úgy fontos az autójukról beszélgetni, mint az angolokkal az időjárásról. Számukra természetes, hogy vigyáznak a járműveikre. Az olcsó lízing miatt ugyanakkor az is természetes számukra, hogy néhány évente cserélgetik az autókat, ezáltal jó állapotban lévő, viszonylag fiatal, minőségi, német autók kerülnek a piacra.Autóárverések nyitnak kaput a piacra

Német magánszemélytől használt autót vásárolni jelent kihívásokat nem csupán nyelvi, de bizalmi okok miatt is. Léteznek azonban olyan autóárveréssel foglalkozó oldalak, amik átugorják ezeket a nehézségeket és kaput nyitnak a német használtautó piacra. Ezeken a német használtautó oldalakon olcsó használt autóhoz juthatunk az árverezett járművek között, ezáltal kisebb költségvetéssel is elérhetővé válik a német minőség.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 14. 12:08, kedd | PR

Központilag listázott hitelek

2020. Július 07. 12:24, kedd | PR

Mennyire könnyű állást találni Békéscsabán?

A vírusválság miatt sokan veszítették el a munkájukat, és még a lecsengés után is nehéz a munkakeresés az egész országban. Körülnéztünk, mi a helyzet az állásokkal Békéscsabán és környékén.

2020. Július 07. 12:16, kedd | PR

Budapesti raktár tippek – hogyan válasszunk

Szerencsére kiadó raktár Budapest területén számtalan akad, azonban közelről sem mindegy, cégünk számára milyen áron, milyen infrastruktúrával és megközelítéssel választunk tárolót. Segítünk a keresésben!