Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Június 15. 10:21, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

A motorháztetőn ugrált

A motorháztetőn ugrált

Egy autó motorháztetején ugrált, majd megrongálta egy tömbház bejárati ajtaját is egy 21 éves pápai férfi. A Pápai Rendőrkapitányság járőrei rövid időn belül elfogták és előállították.

A rendőrséget 2015. június 13-án hajnali 3 óra körül értesítette egy hölgy arról, hogy Pápa belvárosában valaki megrongálta az utcán parkoló gépkocsiját. A kiérkező rendőrök az autó motorháztetején horpadás nyomokat találtak, amelyek feltételezhetően úgy keletkeztek, hogy a járművön valaki ugrált. Adamik Balázs és Némethy Zsolt rendőr törzsőrmesterek azonnal az elkövető keresésére indultak. Időközben hírt kaptak arról, hogy egy férfi Pápa egyik tömbházának üveges bejárati ajtaját betörte egy téglával. A rongálások helyszínén folytatott adatgyűjtések eredményeként a rendőrök 5 óra 20 perckor lakásán elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították H. Eriket, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy mind a gépkocsiban, mind a bejárati ajtóban ő okozta a kárt.

A fiatal férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.