Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2024. Május 26. 08:51, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A levegőből találtak rá az idős eltűntre a Bakonyban

A levegőből találtak rá az idős eltűntre a Bakonyban

Igazi összefogás eredményeként találták meg azt a dudari hölgyet, akit családja kétségbeesetten keresett szombaton délután.

A bejelentést követően a rendőrség a polgárőrség tagjaival, a Veszprém Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat Alapítvány munkatársaival és helyi lakosokkal együttműködve, valamint nyomkövető kutya bevetésével azonnal megkezdte a keresést. Később csatlakozott a Bakonyfly Mentő és Kutató Egyesület is, akik a rendőrök közreműködésével helikopterrel segítették a hölgy megtalálását. A felszállást követő 10 percen belül a dudari halastavaknál található erdő mögötti tisztáson meg is pillantották az eltűntet. A hölgy zavart állapotban, kisebb sérülésekkel ült a fűben, és nehezen kommunikált. Ezután értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a hölgyet kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.

2024. Június 20. 09:02, csütörtök | Helyi

Folytatódik a rendőrségi razzia az utakon

A héten Veszprém vármegyében is fokozott közúti ellenőrzésekre kell számítani!