Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2019. Szeptember 06. 17:03, péntek | PR

A legjobb zsírégető óra Budapesten

A legjobb zsírégető óra Budapesten

Ne higgy a furábbnál furább csodaszereknek – ha fogyni, formálódni szeretnél, az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő mozgásra van szükséged céljaid eléréséhez. Itt a biztos recept!

Sajnos alig minden tízedik lány és hölgy elégedett az alakjával. Combban egy kicsit vékonyabbak, hasban laposabbak, derékban karcsúbbnak szeretnénk lenni, tenni mégis viszonylag kevesen tesznek a vágyott idomok eléréséért. Te ne csatlakozz a sült galambot várók táborához: kezdj bele még ma egy intenzív, dinamikus, profi és hatékony edzéssorozatba, amivel leolvadnak rólad a plusz kilók! Budapesten a 11. kerületben találod azt az edzőtermet, ahol a zsírégető torna nőknek igazi csúcs – a Wellness Liget Téged is vár!

Tekerjük fel a hatékonyságot – zsírégető edzés nőknek!

Tény, hogy nők és férfiak szervezete más-más módon reagál a mozgásra és a táplálkozásra. Sokszor érezzük úgy, hogy amíg barátunk, férjünk büntetlenül eheti meg a repetát, addig nekünk még a saláta összetevőit is meg kell fontolnunk, ha fogyni szeretnénk. Van azonban egy csodás hírünk: a kifejezetten nőknek tervezett zsírégető órák tűpontosan és maximális hatással mozgatják meg azokat az izomcsoportokat és testrészeket, ahol a makacs kis zsírpárnák előszeretettel megjelennek.
Cross training, cardio, high-intensity vagy aerobic? Alakformálás szempontjából szinte mindegy is, mit választasz – a lényeg a rendszeresség és a változatosság! Kezd a hetet egy keményebb, ciklikus módszerrel dolgozó hot iron órával, szerdán rázd fel magad egy magával ragadó, aerobik alaplépésekből és jazz, hipp-hopp, funky elemekből felépülő dance areobikkal, majd alapozd meg a hétvégi hangulatodat egy intenzív, kiváló zsírégető hatású, aerob típusú tréninggel. Tapasztald ki, számodra melyik edzésforma, melyik heti terv a leghatékonyabb, és ugorj neki!
Ez is jobb, ha csapatban csinálod!

A csoportos órák számtalan szempontból segítenek neked céljaid elérésében. Kezdjük például a szuper hangulattal és társaid húzóerejével, ami nem enged lemaradni, lazsálni, de említhetjük a változatos, kímélő, de hatékony órákat, illetve az aznapi kedvednek megfelelően variálható mozgástípusokat, vagy a kedvező bérletárakat is.
A zsírégető edzés csak az egyik fajtája a csoportos órák hatalmas családjának. Ha például nem rajongasz a koreografált lépések sorozatáért, válassz kötetlenebb verziót, ha nem szívesen vállalsz be egy súlyokkal dolgozó, durvább erősítő edzést, ugorj be egy pörgős dance aerobikra, ha a step pad nélkül nem tudsz elképzelni egy napot se, a Wellness Ligetben le sem kell szállnod az eszközről – a választás szabadsága teljesen a tiéd! Állításunk továbbra is él: nálunk a legjobb zsírégető órákat találod meg. Gyere, és tegyél próbára minket!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 14:25, kedd | PR

Kamat és a THM: A hitelfelvételek két legfontosabb mutatója

Az utóbbi néhány évben átalakultak a hitelfelvétellel kapcsolatos percepcióink. Már nem tartjuk “szitokszónak”, nem félünk tőle annyira, mint az előző nagy válság idején.