Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Március 28. 20:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A leginkább kiszolgáltatottakat képviselné Sándor Endre Géza az Országgyűlésben

A leginkább kiszolgáltatottakat képviselné Sándor Endre Géza az Országgyűlésben

Gyermekéhez, Hunorhoz kapcsolódóan korábban már bekerült a híradásokba a férfi, aki most a választásokon indul az ORIGO párt színeiben.

Az ORIGO Párt legfőbb célkitűzése a fogyatékkal élő, sajátos nevelési igényű (SNI), gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket nevelő, ápoló, gondozó családok méltó életkörülményeinek a javítása. Sándor Endre Géza, a pápai központú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje ma délután tartott sajtótájékoztatót a Kossuth utcán, melyen elmondta, azért csatlakozott ehhez a párthoz, mivel a már korábban megismert Hunor, illetve nagyobb fia okán sajnos jól ismeri a rendszer gyengeségeit. Véleménye szerint mostohán kezeli a rendszer ma Magyarországon az autizmust és az egyéb SNI-t, továbbá azokat, akik otthon, éhbérért ápolják hozzátartozójukat. Sándor Endre Géza elmondta, a szintén autista gyermeket nevelő dr. Gyujtó Zoltán, az ORIGÓ párt elnöke korábban államtitkárokat, biztosokat, illetve más pártok képviselőit is megkereste, ám ígéreteken kívül semmit nem kapott, a problémák meg csak tovább nőttek, ezért döntött úgy, hogy elindulnak a választásokon.

A képviselőjelölt hozzátette, az ORIGÓ nem feltétlen akar kormányt váltani, sokkal inkább a "tartós beteg" gyerekeket szeretnék képviselni, szakpártként tevékenykedni, még akkor is, ha ennek nincs még kultúrája Magyarországon. Egyetlen jelöltjüket szeretnék a parlamentbe juttatni, aki hitelesen képviselné ezt az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.