Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Július 05. 12:46, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

A Legenda újraszületik

A Legenda újraszületik

Siklós a Dráva-medencében terül el, csodálatos természeti környezettel és mediterrán klímával hívogatja a látogatókat.

A település mind gazdasági, mind kulturális és turisztikai szempontból is meghatározó szerepet tölt be a térségben.

A Siklósi Vár tövében épült Hotel Castello**** az M6-os autópálya révén a fővárosból is mindössze kétórányi autózással elérhető.

A Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben álló négycsillagos szállodánk a wellness és gasztronómiakedvelők, továbbá a gyermekes családok fellegvára.

Stílusos eleganciával, kiváló ízekkel, a Villány-Siklósi borvidék különleges boraival és kényeztető wellness kezelésekkel tesszük teljessé vendégeink pihenését.

A minimalista homlokzatokat izgalmasan ellenpontozzák a belső terek vibráló, art deco stílus szín- és formavilága. Az egykori malomépületet körbeölelő, modern vonalvezetésű szállodánkban egyedülálló belsőépítészeti megoldások kápráztatják el az ide látogatókat. Berendezéseink igényessége, az olasz tapétáktól a kézzel gyártott bútorokig egy lifestyle hotel nagyvonalúságát tükrözik. A stílusos elegancia érzete Istókovits Kálmán festőművész lehengerlő alkotásai által teljesedik ki.

Szállodánk 44 darab nemdohányzó szobával rendelkezik. A 26 db standard és 5 db superior kétágyas szobán kívül, 4 pár összenyitható szoba és további 5 db lakosztály biztosítja vendégeink kényelmét. Földszinti szobáink közül 4 db akadálymentesített, amelyek mozgássérült vendégeink számára is lehetővé teszik a zavartalan pihenést. A Wireless Internet szolgáltatás a hotel egész területén díjmentesen elérhető.

Kétágyas szobáink franciaágyas és külön ágyas elhelyezéssel egyaránt igényelhetőek. A szobák mérete 24 m2, pótággyal vagy babaággyal bővíthetők. A standard szobák fürdőszobái zuhanyzóval felszereltek. A stílusos berendezés illetve a legkorszerűbb igényeknek megfelelő felszereltség garancia a kényelemre.

A hotel konyhájának kínálatát a helyi termelők alapanyagainak felhasználásával készülő, hazai és mediterrán fogások, valamint a villányi borok alkotják. Degusztációs menükkel, borkóstolós vacsoraestekkel, tematikus gasztronómiai rendezvényekkel várjuk vendégeinket. Az étterem specialitásaként megjelennek az olasz konyha remekei, emellett megtalálhatóak a magyaros és tájjellegű ételek is.

A 96 fő befogadására alkalmas földszinti konferencia termünk ideális helyszínt nyújt céges rendezvényeknek, konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, esküvőknek és családi eseményeknek egyaránt. A természetes megvilágítású terem a legmodernebb beépített technikával, parkettás padlózattal rendelkezik. Szekcióülések számára emeleti különtermünk kínál kényelmes elhelyezést.

Szállodánk wellness részlegeként és önálló élményfürdőként is üzemel a siklósi Thermal Spa. A háromszintes, több mint 5000 m2 alapterületű komplexumban különböző élményelemekkel felszerelt hideg és meleg vizes medencék, szauna világ, sportpályák, vendéglátó egységek és egy só szoba várja a felfrissülni vágyó vendégeket. Kültéri részen egy 33 méteres úszómedence is található, mely alkalmas sportolásra és egyben szórakozásra is. Továbbá egy jacuzzi, ülőmedence valamint három különböző mélységű gyermek medence is található a szabadban. Fedett térben 2 db. óriás csúszda, 1 db. sodró medence, 1 db. ülő, meleg vizes törökfürdő, 2 db. pezsgőmedence, 1 db. merülő medence és 1 db. meleg vizes, termál medence is várja a vendégeket. A szauna világunkban található 2 finn-, 2 infra-, egy aromakabin egy gőzkabin és egy kültéri fatüzelésű orosz szauna is.

Az év 365 napján mindenki vár szeretettel Magyarország legújabb mediterrán élményközpontja a siklósi HOTEL CASTELLO**** & THERMAL SPA!

Nyerjen 3 nap 2 éjszaka félpanziós ellátást két fő részére! KLIKK!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;