Városlista
2020. február 16, vasárnap - Julianna

Hírek

2016. December 05. 16:42, hétfő | PR

A kristálysó természetes hatása

A kristálysó természetes hatása

Természetes hatását hamar kifejti a kristálysó, az oldatot tartalmazó arcápoló szabályozza a bőr PH értékét és vízháztartását, így egyaránt sikeresen alkalmazható száraz vagy zsíros bőr esetén.

Számos csodaszert vagyunk képesek kipróbálni, hogy mielőbb eltüntessük a kínos tüneteket, ugyanakkor számos bőrproblémával kell szembenéznünk. Arcunkat nap, mint nap számos káros hatás éri. Pattanásos bőr, ekcéma, túl zsíros vagy túl száraz arcbőr, krémek, pakolások, csodaszerek, vitaminok, kezelések mind-mind nagyon költségesek, és ami hátrány, hogy nem ismerjük az összetevőjüket, ami allergiás panaszokhoz is vezethet. Érdemes egy próbát tennünk a kristálysóval, ha önnek, vagy valamely családtagjának voltak hasonló tünetei.
26%-os sóoldattal nedvesítsünk be egy vattapamacsot, majd töröljük át vele az arcunkat reggel és este. A nedvességet ne itassuk le, hanem hagyjuk megszáradni, majd a bőrön maradt finom sószemcséket egy száraz törölközővel töröljük le. Ennek segítségével leradírozható a bőrről az elhalt hámsejt. A „sóradír” gyulladt és pattanásos bőrre is ugyanolyan hatással bír, ha naponta kétszer átmasszírozzuk vele arcunkat. Fertőtlenítő, nyugtató hatású, megakadályozza a bőr túlzott zsírosodását. A fiatalokat is könnyedén rávehetjük, hogy nyugodtan használják ezt a rendkívül gyors, és hatásos módszert.

A sószemcsék nem okoznak allergiás tüneteket, semmilyen erre utaló panaszt és zsírosodást sem okoznak a bőrfelületen. Enyhíti a rovarcsípés tüneteit, ha egy darab nedves sókristállyal bedörzsöljük a helyét, ha szükséges, akár többször is. Szemölcs esetén elég egy vattapamacsot benedvesíteni, és a kezelendő felületre felvinni. Dezodor helyett is kipróbálhatja, egy nedves sókristály darabbal kell bedörzsölni a hónaljat, majd egy pár percig hagyjuk, hogy megszáradjon. A só meggátolja a kellemetlen testszagokért felelős baktériumok elszaporodását. Szerencsés esetben megakadályozhatja a hólyagok kialakulását, de ha mégsem, antiszeptikus tulajdonsága miatt meggyorsítja a leszáradásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 31. 10:23, péntek | PR

Megjelent Wéber Feri első saját dala

2020. Január 28. 11:59, kedd | PR

9 érdekes tény a lóversenyről

2020. Január 24. 15:07, péntek | PR

Újévi fogadalmak: Hogyan olvassunk több könyvet idén?

Olvasni ismét divatos elfoglaltság, ami nagy öröm lehet számodra is, hiszen egy jó könyvvel a kezedben megszűnik a világ, és egy új nyílhat meg előtted.