Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 20. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

A klinikai halálból hozták vissza

A klinikai halálból hozták vissza

Úgy tűnik mindenkinek elege van a Stohl-hírekből, a neten kőkeményen gyalázzák a börtönben ülő színészt. De a mérgezés folytatódik. Kiderült, hogy Stohlt már többször klinikai halálból hozták vissza.

Ha lesz szobra az emberi felelőtlenségnek, akkor könnyen előfordulhat, hogy azt Stohlról fogják megmintázni. Kiderült, hogy már többször a klinikai halál állapotából hozták vissza, sőt kétszer gégemetszés mentette meg az életét! És ő ennek ellenére rohant újra meg újra a vesztébe! A gyakran emlegetett Pali bácsi-féle baleset előtt Stohl annyira összetörte magát, hogy többször is klinikai halál állapotából kellett defibrillátorral visszahozni, sőt gégemetszést hajtottak rajta végre... Barátai kérték, hogy ezek az ijesztő részek, a sztárokat sértegető kitételekkel együtt kerüljenek ki az elhíresült könyvből, de Stohl szájába harapva csak ennyit mondott: "Nekem már nincs titkolnivalóm!"

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.