Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2011. Október 20. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

A klinikai halálból hozták vissza

A klinikai halálból hozták vissza

Úgy tűnik mindenkinek elege van a Stohl-hírekből, a neten kőkeményen gyalázzák a börtönben ülő színészt. De a mérgezés folytatódik. Kiderült, hogy Stohlt már többször klinikai halálból hozták vissza.

Ha lesz szobra az emberi felelőtlenségnek, akkor könnyen előfordulhat, hogy azt Stohlról fogják megmintázni. Kiderült, hogy már többször a klinikai halál állapotából hozták vissza, sőt kétszer gégemetszés mentette meg az életét! És ő ennek ellenére rohant újra meg újra a vesztébe! A gyakran emlegetett Pali bácsi-féle baleset előtt Stohl annyira összetörte magát, hogy többször is klinikai halál állapotából kellett defibrillátorral visszahozni, sőt gégemetszést hajtottak rajta végre... Barátai kérték, hogy ezek az ijesztő részek, a sztárokat sértegető kitételekkel együtt kerüljenek ki az elhíresült könyvből, de Stohl szájába harapva csak ennyit mondott: "Nekem már nincs titkolnivalóm!"

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 27. 18:19, szerda | Bulvár

Prémium Médiaválogatott a Spirit FM-ben megint nagyot ütött!

Katus Attila és Lui Bűvész a Spirit FM stúdiójában bűvölte el a műsorvezetőt és a szerkesztőt. Bár most semmilyen varázslatról nem volt szó, pusztán a srácok gömbérzéke és került reflektorfénybe.

2021. Október 27. 18:16, szerda | Bulvár

Kiss Anna optimistán várja a közelgő világbajnokságot

Megkezdődött az őszi szezon a bikini fitneszmodellek számára, a 24 esztendős Kiss Anna pedig egy kemény felkészülési időszak után immáron két eredményes verseny van túl.

2021. Október 27. 18:07, szerda | Bulvár

Csütörtöktől játsszák Bergendy Péter Post Mortem című filmjét a mozik

Csütörtöktől játsszák a mozik Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert Post Mortem című horrorját.

2021. Október 26. 17:20, kedd | Bulvár

Hatalmas küzdelmek, profi színvonal – ez volt a Superfight Series Hungary 8. gálája!

Parázs ütközeteket hozott a nyolcadik Superfight Series Hungary gála, ahol nívós hazai és nemzetközi muay thai és K-1 mezőny vonult fel a székesfehérvári Alba Regia Sportcentrumban.