Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 01. 09:39, csütörtök | Belföld
Forrás: Infopapa.hu, police.hu

A képen látható orvos ölte meg a nyíregyházi házaspárt

A képen látható orvos ölte meg a nyíregyházi házaspárt

A rendőrség szerdán este körözést adott ki a feltételezett gyilkos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgár követte el a bűncselekményt – írja a police.hu.

Az eddigi adatok szerint az elkövető a cselekmény elkövetése után egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Információink szerint a férfi orvos, évek óta praktizált Magyarországon. Úgy tudjuk, szerelmes volt áldozatába, de nem volt köztük semmi, ez vezetett a tragédiához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.