Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 23. 13:15, hétfő | PR

A JCB új minikotrói

A JCB új minikotrói

Új minikotrócsaládot dobott piacra a JCB, ami számos remek tulajdonsága mellett hiánypótló a masszív kialakítású, de olcsó üzemeltetésű minikotrók között.

Ezek hárman a 16C-I, a 18Z-I és a 19C-I névre hallgatnak. Saját tömegük 1750 kg és 1870 kg közé tehető, valamint a 16C-I és 19C-I minikotrókból kapható fülkés és nyitott variáció is.

Mi sem egyszerűbb, mint karbantartani ezeket az új JCB minikotrókat, hála a 180°-ban kihajtható motorháztetőnek, aminek köszönhetően minden szervízpontot könnyen el lehet érni. Ugyanúgy a könnyű karbantartást szolgálja az is, hogy a csapágypersely bevonata grafitból van, így elég az 500 üzemóránkénti zsírzás.

A fülke kialakításának, a mértani pontossággal elhelyezett vezetőülésnek és a nagy üvegfelületeknek hála minden irányba tökéletes kilátás nyílik, éppen ezért még visszapillantó tükrök felszerelésére sem volt szükség egyik kotró esetében sem. Az alapot adó H alakú alváz strapabíró 25 milliméteres acéllemezből készült, továbbá a hátsó kialakítása is arra lett kitalálva, hogy a mechanikai sérülésektől óvja a gépet. Ugyanez igaz a munkahengerek gém feletti elhelyezésére, ami szintén a munkagépet hivatott védeni.

Építkezések szempontjából ezek a minikotrók inkább kisebb helyekre ajánlottak, mivel kis helyen is elférnek, összehúzott lánctalpakkal 1 méter alatti helyet foglalnak el. Mivel a tömegük 2 tonna alatt van, a többség azt hinné, hogy ezek kis városi kotrók, de a gyártó szerint nem is tévedhetnének nagyobbat, mivel nehezebb körülmények között is tökéletesen helyt állnak. Mindemellett tartós kialakítású, ritkán kell szervizelni, így hatékonyan folyhat a termelés, nem lesz drága a munkagép, hiszen, mint tudjuk: Az a drága munkagép, ami a szervízben áll.

A JCB munkagépein még mindig elérhető a Livelink, amit jelen esetben az indításgátlóval lehet csatlakoztatni. Ennek előnye, hogy nem csak a gépek mozgását lehet nyomon követni, hanem a műszaki állapotukat is, így, ha véletlenül valami meghibásodik, azonnal tud reagálni a szerviz, mivel rögtön küldi a hibakódot is. Ez mind a szerviz, mind a tulajdonos számára előny, könnyebben nyomon követhető a gépek karbantartása.

A JCB fő céljának tekinti, hogy a munkagépeik minél kevesebb szervizelésre szoruljanak, ezáltal a termelékenység hatékonyan és gördülékenyen menjen, hiszen ez mindenki érdeke, így lesz elégedett a vevő és a gyártó is.

JCB munkagépek széles választéka érhető el a Terra Hungária Építőgép Kft. kínálatában. Minden esetben megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a vevő igényeihez. Mindehhez pedig hozzájárul a megbízhatóság és az elkötelezettség az üzletkötés közben és után egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.