Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. December 15. 09:49, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A harmadik adventi hétvégén is érdemes lesz feljönni a belvárosba!

A harmadik adventi hétvégén is érdemes lesz feljönni a belvárosba!

Pénteken a Kossuth utcán lesznek programok, valamint az üzletek is nyitva tartanak este 7-ig, szombaton a Pannonia Reformata kínál ezúttal is izgalmas programokat, vasárnapra pedig a kastélyudvart ajánljuk!

Pénteken 16 órától a Vajda Márta EGYMI alsó tagozatosait, a Pápai Musical Stúdió énekeseit, a TiboRóza tánccsoport táncosait, a Kemenesmagasi Citerazenekar tagjait, valamint a Háromhatár Kulturális Egyesület énekkarát láthatjuk, hallhatjuk a Kossuth utcai színpadon. De érdemes lesz tenni egy sétát a belvárosban, megtekinteni az üzletek kínálatát (alább mutatjuk, mely üzletek lesznek nyitva), amelyek akciókkal, és hosszabb nyitva tartással várják a vásárlókat, illetve a vendéglősök teraszain is lesz lehetőség megállni, inni egy-egy forró italt, vagy enni valami finomságot.

Szombaton a JMK-ban családi és felnőtt kézműves foglalkozást tartanak, valamint a Csavar Színház vígeposzát láthatják az érdeklődők.

A Pannonia Reformata ajándékkészítő műhellyel vár mindenkit szeretettel, illetve adventi kézműves vásár is lesz az udvarban. 17 órától Nagyi, mesélj a régi meghitt karácsonyokról címmel kávéházi beszélgetést tartanak kicsiknek, és nagyoknak.

Vasárnap az Esterházy-kastély udvarán meggyújtják az advanti koszorú harmadik gyertyáját, az Evangélikus Egyházközség közreműködésével, majd pedig fellépnek a Szent István Római Katolikus Általános Iskola diájjai, a Vidám Nagyik Dalkör tagjai, a Megafon Zenei Egyesület énekesei, a Pápai Nyugdíjas Egyesület Irodalmi Köre, valamint a Kemenesmagasi Citerazenekar.

Címkék: advent, belváros, program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.