Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Február 10. 09:25, szerda | PR
Forrás: (x)

A Google Workspace: új szolgáltatás, amely felváltani fogja a G Suite-ot

A Google Workspace: új szolgáltatás, amely felváltani fogja a G Suite-ot

A G Suite, azaz a Google intelligens alkalmazáscsomagja a Google Workspace-vé alakul. Csak névváltoztatásról van szó? Nem, nem teljesen.

Most a Google Workspace az egyedi alkalmazásokhoz kapcsolódó új logók bevezetése mellett olyan eszközöket foglal össze, amelyek növelik a munkahelyi termelékenységet, és hozzáigazítja a csomagot a népszerű (és gyakran szükséges) távoli munkához. Mit jelent ez az evolúció a felhasználók számára?

Mit jelent ez a G Suite Google Workspace-vé való átalakulás?

A G Suite újrarendezése a Google Workspace-ben nemcsak, mint amilyennek tűnhet, a logók enyhe frissítése és egy új név bevezetése. A G Suite, a vállalkozások számára készült online termelékenységi és együttműködési eszközök készlete olyan alkalmazásokkal együtt, mint a Gmail, a Drive, a Meet és a Docs, a Google Workspace-vé átalakulva, számos új funkciót mutat be, köztük a Meet, Chat és Rooms integrációi. A Google most integrálja ezeket az eszközöket, és a Gmail az a szolgáltatás, ahol kombinálják őket.

A Google Workspace új funkciói

A Google Workspace által bevezetett új funkciók között megtalálhatjuk a dokumentumok készítésének és aChat rooms vendégeivel való együttműködésének lehetőségét, valamint a dokumentumok, a Táblázatok és a Diák összekapcsolt fájljainak előnézetét anélkül, hogy új lapon kellene megnyitnunk őket. Amikor a dokumentumban való munka közben megemlít egy másik felhasználót, a Munkahely megjeleníti az ún intelligens chip, amely bemutatja az elérhetőségeket és javaslatot tesz a cselekvésekre, ami mindenképpen felgyorsítja a mindennapi munkát.

A Kép a képben mód, amelyet már használhatunk a Gmailben és a Csevegőben, elérhető lesz a Dokumentumok, Diák és Táblázatok között is, amelyek lehetővé teszik, hogy videohívásokat indítson ezekben a szolgáltatásokban.

A Google Workspace Business bővítése

Eddig a G Suite-ban a két elérhető csomag egyikét választhattuk: Basic és Business. A harmadik csomag bemutatása után a következő lehetőségek egyikét használhatjuk:

Business Starter (korábban G Suite Basic),
Business Standard (korábban G Suite Business),
Business Plus (új csomag).
Az opciók választékának kiterjesztése jó hír, különösen a kis- és középvállalkozások számára, amelyek most még jobban igazíthatják a Google Workspace Business kínálatát igényeikhez és képességeikhez. Érdemes tudni, hogy a Google 300 licenc korlátot vezet be, amelyekhez rendelkezésre állnak a fent említett csomagok. A több alkalmazottat foglalkoztató vállalkozások viszont választhatnak a Google Workspace Enterprise csomagjai közül.

A Google Workspace fejlődése választ ad a távmunka szükségességére Olyan esetekben, amikor az együttműködésnek gyakran napi találkozók nélkül kell megtörténnie az irodában, az optimalizálási eszközök egy sora segít megtakarítani az időt és a feladatokra összpontosítani, de az alkalmazottak közötti jó kapcsolat fenntartásában is. A Workspace azért van, hogy ezt megkönnyítse.

Hogyan készüljünk fel a közelgő változásokra? G Suite-felhasználóként vagy rendszergazdaként számíthat Google Cloud partnere támogatására, és zökkenőmentesen áttérhet velünk együtt a Google Workspace platformra. Ha nem működik együtt egy Google Partnerrel, bátran vegye fel a kapcsolatot a Fly On The Cloud céggel, amely több mint 6 éve valósítja meg a Google Cloud szolgáltatásokat romániai cégekben.

Címkék: g suite, Google, workspace

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.