Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2016. Július 12. 17:42, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

A forgalommal szemben közlekedett

A forgalommal szemben közlekedett

A szemközti forgalmi sávba áttérve közlekedett egy gépkocsi vezetője Marcaltő közelében. A rendőrök elfogták és előállították.

A helyi körzeti megbízott Szabó Péter rendőr törzsőrmester, Polgárőr társával 2016. július 10-én 19 óra 30 perckor szolgálati gépkocsival közlekedett Marcaltő külterületén. Haladása során egy vele szemből érkező gépjárműre lett figyelmes, amelynek sofőrje rövid időre áttért a szemközti forgalmi sávba. A rendőr igazoltatta a gépkocsit vezető 31 éves rábacsanaki lakost. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfi ellen a rendőr járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett, valamint vezetői engedélyét elvette.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.

2021. Április 14. 08:13, szerda | Helyi

Gőgös Zoltán megvizsgáltatta, hogy hatékony-e a szervezetében a korábban kapott kínai vakcina

A korábbi szocialista politikus közösségi oldalán azt írta, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott, a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező hangoktól függetlenül is elvégeztette volna a vizsgálatot.

2021. Április 13. 15:51, kedd | Helyi

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

2021. Április 13. 09:52, kedd | Helyi

Késsel sebesítette meg partnerét a pápai nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt az 53 éves pápai nőt, aki vitájuk közepette ittasan egy késsel sebesítette meg férfi ismerősét.