Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2015. Szeptember 02. 09:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

A forgalommal szemben közlekedett

A forgalommal szemben közlekedett

A pápai rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 41 éves férfit, aki 2015. augusztus 31-én este a forgalommal szemben közlekedett Pápa közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 31-én 22 óra 33 perckor egy Pápát elhagyó gépjárművezető arra lett figyelmes, hogy a vele szemből Pápa-Borsosgyőr irányából érkező gépkocsi az ő általa használt jobb oldali sávban halad. Az ütközés elkerülése érdekében járművét a jobb oldali füves útpadka irányába kormányozta, de a balesetet elkerülni nem tudta. A káresemény következtében személyi sérülés nem történt, de mindkét autóban anyagi kár keletkezett. A kiérkező egyenruhások a balesetben érintett járművezetőkkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely a forgalommal szemben haladó K. Zoltán bébi lakos esetében pozitív értéket mutatott.

K. Zoltán ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.

2021. Április 14. 08:13, szerda | Helyi

Gőgös Zoltán megvizsgáltatta, hogy hatékony-e a szervezetében a korábban kapott kínai vakcina

A korábbi szocialista politikus közösségi oldalán azt írta, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott, a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező hangoktól függetlenül is elvégeztette volna a vizsgálatot.

2021. Április 13. 15:51, kedd | Helyi

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

2021. Április 13. 09:52, kedd | Helyi

Késsel sebesítette meg partnerét a pápai nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt az 53 éves pápai nőt, aki vitájuk közepette ittasan egy késsel sebesítette meg férfi ismerősét.