Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2013. Szeptember 19. 16:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A DK még bízik az együttműködésben

A DK még bízik az együttműködésben

Kerecsényi Zoltán, a Demokratikus Koalíció Pápa környéki választókerületi elnöke sajtótájékoztatón beszélt pártja terveiről.

A politikus kiemelte, pártja továbbra is nyitott az összefogásra. Hozzátette: a jelenlegi helyzet szerint a DK önállóan indul a 2014-es választásokon, ugyanakkor mint mondta, bízik az országos politikusok megállapodásában. - A jövő évi választásokon történelmi a tét, és gyakorlatilag semmi más megoldás nincs a jelenlegi hatalom leváltására, mint a demokratikus pártok széleskörű koalíciója - fogalmazott. Szerinte a kampány során mindenképpen el kell kerülni a személyeskedő vitákat az MSZP-vel, mivel a választások tétje a jelenlegi hatalom leváltása. Ugyanakkor be is kell mutatni, hogy mi a különbség a két párt között.

A politikus a helyi DK terveiről is beszélt. - Idén ősszel folytatjuk a lakossággal folytatott konzultáció-sorozatunkat, ezúttal fogadóórákon találkozunk a választókkal. Október közepén Pápán kerül megtartásra a Veszprém megyei választókerületek DK-s pártértekezlete. Folytatjuk a helyi szegények és hajléktalanok számára szervezett gyűjtőakciónkat is, csakúgy, mint a szocialistákkal közösen összehívott pápai Petőfi Asztaltársaságot - ismertette Kerecsényi Zoltán.

A sajtótájékoztatón a párt helyi vezetője beszélt városunk jövő évi jubileumáról is. - 2014-ben ünnepeljük Pápa 800 éves jubileumát. Erre az alkalomra egy időkapszula elhelyezését javasoljuk azzal a címszóval, hogy mit üzennek Pápa város polgárai 2014-ben, 2114 Pápájának polgárainak.

A sajtótájékoztatót követően a párt tagjai a pont ezen a napon született Kossuth Lajos szobránál tartottak kitelepülést, szórólaposztást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.

2021. Április 16. 08:38, péntek | Helyi

Mi köze a Rambo című filmhez Pápa városának?

A minap közzétett Pápa Kvízünk kapcsán döbbentünk rá arra, hogy sok pápai sem tudja, hogy városunk híres szülöttei között van az a László András (Andrew Laszlo) is, aki neves operatőrként tette le a névjegyét Hollywoodban.

2021. Április 15. 14:51, csütörtök | Helyi

Mennyire ismeri Pápa városát?

Töltse ki az alábbi, tíz kérdésből álló kvízünket!

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.