Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Március 29. 12:43, csütörtök | Helyi

A DK is támogatja a pápai szolidaritási demonstrációt

A DK is támogatja a pápai szolidaritási demonstrációt

Ez derül ki abból a sajtóközleményből, melyet szerkesztőségünkbe juttatott el a párt koordinátora, Kerecsényi Zoltán.

A Demokratikus Koalíció (DK) Veszprém megye - 4. számú választókerületi szervezete támogatja a Magyar Szolidaritás Mozgalom megyei aktivistái által április 5-re Pápára szervezett demonstrációját. A Köztársaság által képviselt értékek védelme mellett, a hatalom demokráciaellenes intézkedései ellen tiltakozásul, a kiszolgáltatottak, a kisemberek, a szegény magyar emberek védelmében szervezendő békés demonstrációt támogatják, és a pártok, szervezetek közül elsőként csatlakoznak a demonstrációhoz. A Demokratikus Koalíció a demokratikus összefogás pártján áll, ennek jegyében pedig minden környékben működő demokratikus szervezetet, demokratikusan gondolkodót buzdítanak, hívnak, hogy minél többen legyenek április 5-én Pápán Kossuth Lajos szobránál.

A fotó illusztráció (origo.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.