Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 20. 08:59, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

A Dal 2019 - Szekér Gergő és Oláh Gergő nyerte az első válogatót

A Dal 2019 - Szekér Gergő és Oláh Gergő nyerte az első válogatót

Szekér Gergő és Oláh Gergő holtversenyben nyerte A Dal 2019 első válogatóműsorát szombaton.

A zsűri döntésével még Antal Tímea feat. Demko Gergő, a Konyha és a Nomad, a tévénézők szavazataival Deniz jutott tovább az elődöntőbe a Duna Televízióban és a Duna World-ön sugárzott élő showműsorban.

Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől. 39 pont jutott Antal Tímea feat. Demko Gergő dalának, a Kedves Világ!-nak, negyedikként jutott tovább a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal.

Az első válogatón a négy zsűritag zenész, előadó - Vincze Lilla, Both Miklós, Mező Misi és Nagy Feró - mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők a produkciók elhangzása alatt 1-től 10-ig pontozhattak SMS-ben, ezeket összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal.

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival Deniz és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.

A második válogatót január 26-án, a harmadikat február 2-án rendezik, ezekből is hat-hat dal jut a két elődöntőbe, amelyeket február 9-én és 16-án tartanak. A Dal 2019 február 23-i döntőjébe nyolc produkció jut.

A Dal 2019-ről a https://www.mediaklikk.hu/adal oldalon, valamint a műsor Facebook és Instagram oldalán található bővebb információ.

Címkék: A dal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.