Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 28. 05:42, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

A Dal 2018 - Dánielfy Gergely és az AWS nyerte a második válogatót

A Dal 2018 - Dánielfy Gergely és az AWS nyerte a második válogatót

Holtversenyben Dánielfy Gergely és az AWS nyerte A Dal 2018 második válogatóműsorát szombaton.

A zsűri döntésével még a yesyes, Heincz Gábor Biga és Odett, a nézők szavazataival a SativuS jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.

Dánielfy Gergely Azt mondtad című akusztikus, hegedűvel és gitárral kísért dala 45 pontot kapott a zsűritől, akárcsak a metálzenét játszó AWS, amely a Viszlát nyár című számot adta elő. Mögöttük az egyaránt 43 pontos yeyyes (I Let You Run Away) és Heincz Gábor Biga (Good Vibez) végzett, majd 39 ponttal Odett, aki az Aranyhal című dalt énekelte.

A Duna Televízióban élőben közvetített második válogatón a négy zsűritag - Schell Judit színművész, Both Miklós, Mező Misi és Frenreisz Károly zenész, dalszerző - értékelte a produkciókat. A nézők sms-ben szavazhattak kedvencükre. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a SativuS és a Lusta lány című dal lett, így ez a zenekar is bekerült az elődöntőbe.

A harmadik válogatót február 3-án rendezik, onnan is hat dal jut a két elődöntőbe, amelyet február 10-én és 17-én tartanak. A Dal 2018 február 24-i döntőjébe nyolc produkció jut.

A Dal 2018-ről a https://adal.hu/ oldalon és a műsor Facebook oldalán található bővebb információ.

Címkék: A dal, Dal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni