Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Június 08. 11:30, szerda | Helyi
Forrás: MTI

75 éves mozgáskorlátozott asszonyra támadtak rablók otthonában!

75 éves mozgáskorlátozott asszonyra támadtak rablók otthonában!

Múlt hét pénteken támadtak otthonában az idős hölgyre! A pápai kistérség egyik településén egy banda betört az egyik tag barátnőjének 75 éves mozgáskorlátozott nagymamájához, hogy ellopja a nő pénzét. Az alvó asszonyra egy pokró

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes elmondta, hogy abetörők végül pénz nélkül elmenekültek, a pápai rendőrök a bejelentést követő 7 órán belül elfogták a gyanúsítottakat. A négy férfit, akiket hétfőn előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság, csoportosan elkövetett rablással és kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják. Az idős asszony 20 éves lányunokáját nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének bűnsegédjeként hallgatták ki, ő szabadlábon védekezhet - közölte a sajtóügyeletes.

(a kép illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.