Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 26. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

60 évesen megnősült Robin Williams

60 évesen megnősült Robin Williams

Robin Williams október 23.-án igen mondott kedvesének, akit két éve, röviddel azelőtt ismert meg, hogy egy komoly szívműtéten esett át.

Az Oscar-díjas színész Napa Valley egyik legfényűzőbb szállodájában vette el a múlt vasárnap Susan Schneider grafikus tervezőt. Ugyan Williams csak az esküvő után akarta bejelenteni, hogy megnősült, de 22 éves lánya, Zelda az egyik közösségi portálon mégiscsak elfecsegte, hogy vasárnap reggel hová készül. Ezt írta az üzenőfalára: "Kezdődjék az őrült lakodalom".

Bár Williams a második válása után megfogadta három gyerekének, hogy soha többé nem nősül meg, de úgy gondolta, Susannak csak ezzel tudja kimutatni, mit érez iránta. Igaz, színész nyilatkozatából azt tűnik ki, mintha nem venné komolyan a harmadik házasságát: "Ha már kiszivárgott, köszönjük a gratulációkat. Igazából én nem is akartam ezt az egészet - tréfált. - Egyszer csak ott álltam az öltönyömben, és ráébredtem, hogy már megint valakit feleségül veszek."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.