Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2020. Június 30. 09:13, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

50 helyett 116-al hajtott Kéttornyúlakon!

50 helyett 116-al hajtott Kéttornyúlakon!

Továbbra is a gyorshajtás az egyik legfőbb baleseti ok, ezért a pápai rendőrök mindent megtesznek a sebességtúllépők kiszűrése érdekében.

Továbbra is a gyorshajtás az egyik legfőbb baleseti ok, ezért a pápai rendőrök mindent megtesznek a sebességtúllépők kiszűrése érdekében.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. június 26-án közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 8403-as számú úton. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. A 8403-as számú út lakott területen belüli szakaszán, Pápa-Kéttornyúlak településen egy személyautó a megengedett legnagyobb sebességet - 50 km/h - átlépve, 116 km/h -val közlekedett. A 67 éves pápai sofőrt a rendőrök megállították, és százharmincezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben, illetve 6 büntetőpontot kapott.

A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a sofőrök figyelmét, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat. A sebesség helyes megválasztásával megelőzhetők a közúti tragédiák.

A rendőrség célja nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése. Kérjük a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!
….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 19:22, csütörtök | Helyi

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2020. Szeptember 24. 19:15, csütörtök | Helyi

Emlékkoszorú, emlékplakett, emlékprojekt

2020. Szeptember 24. 18:28, csütörtök | Helyi

Baleset-megelőzési előadás óvodásoknak

A pápai rendőrök a biztonságos közlekedésre tanították a kicsiket.

2020. Szeptember 24. 12:59, csütörtök | Helyi

Hangulatos pavilont adtak át a könyvtár udvarán

A Petőfi-pavilon névre keresztelt kiülő az olvasókat fogja szolgálni.