Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Április 28. 11:23, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

240 ezerért megveheti ezt az egyedi Trabantot

240 ezerért megveheti ezt az egyedi Trabantot

A SAC-04-es Trabi a C-17-es kötelék nem hivatalos negyedik tagja. Egy 10 éve Pápán szolgáló, most hazájába visszatérő holland katona árulja a facebook-on.

Igazi kuriózumnak számít a városunkban állomásozó külföldi katonák számára a Trabant, amely egykor meghatározó része volt hazánk útjainak. Több katona is vásárolt magának egy-egy példányt, az egyik holland katona pedig úgy gondolta tíz évvel ezelőtt, hogy miért ne viselhetné a Trabija az ezred színeit és hamár kombiról van szó, akár a C-17-es szállÍtógép kötelék nem hivatalos negyedik nagja is lehetne a kisautó, habár szállítókapacitása jócskán elmarad repülő társaitól.

Tulajdonosa tíz év használat után megválna a Trabanttól, amely elmondása szerint harminc éves kora ellenére remek állapotban van, mindössze 90 ezer kilométert hajtottak bele az évek során. Ő maga Nagyacsád és a bázis között használta, nagyobb utakat nem vállalt be a kicsikével. Fényezése megegyezik a Holland Légierő F-16 Fighter gépek színével.

Aki egy igazán egyedi Trabantot szeretne, annak itt az alkalom, 240 darab ezresért megveheti a kiskocsit!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.

2019. November 18. 12:00, hétfő | Helyi

Kerékpáros emléktúrárt szerveznek

A Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság 2019. november 24-én, 16 órai kezdettel kerékpáros emléktúrát szervez a közlekedési balesetek áldozatainak emléknapja alkalmából.

2019. November 18. 11:33, hétfő | Helyi

Mosoly doboz - Idén is várják az adományokat

Immáron hetedik éve hagyomány, hogy az MSZP Pápa és Környéke Szervezete karácsony közeledtével jótékonysági akcióba kezd.