Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 19. 16:51, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

24 óra alatt összegyűjtötte az ajánló aláírásokat a Jobbik Pápán

24 óra alatt összegyűjtötte az ajánló aláírásokat a Jobbik Pápán

Orbán Imre, a párt helyi elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az április 6-ra kiírt választásokon való induláshoz szükséges 500 aláírást egy nap alatt összegyűjtötték Ferenczi Gábor részére.

- Akkora szeretet és támogatás árad a Jobbik felé, hogy csütörtökön további íveket fogunk felvenni a Választási Bizottságtól. Terveink szerint az ajánlóíveket hétfőn fogjuk leadni - mondta a politikus ma délután.

A helyi elnök szerint 2010 után 2014-ben is csak pártjának van programja és jelent alternatívát a kormányváltásra. - Arra kérem a választópolgárokat, hogy amennyiben változást szeretnének az ország irányításában, akkor a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és annak jelöltjén, Ferenczi Gábort támogassák az áprilisi választásokon.

Orbán Imre választási biznisznek nevezte azt, hogy Pápán közel két tucat jelölt jelezte indulási szándékát. - A Jobbik szerint felesleges olyan pártokat támogatni, akik nem az ország problémáinak a megoldásában, az emberek nyomorának a felszámolásában érdekeltek, csupán az állami támogatásra pályáznak. Mi nem csak kimondjuk, hanem meg is oldjuk a problémákat, ha kormányra kerülünk - zárta gondolatait a politikus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék