Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2020. Január 31. 10:23, péntek | PR
Forrás: Infopapa.hu - PR Cikk

Megjelent Wéber Feri első saját dala

Megjelent Wéber Feri első saját dala

Az amatőr énekest olvasóink leginkább kommentjeiről ismerik, de talán sokan emlékeznek az X-Faktor pápai előválogatójára, amelyben Feri is próbálkozott a zsűri elkápráztatásával. Sajnos akkor nem sikerült a továbbjutás, de Feri nem adta fel.

Felvette a Frenki művésznevet és felénekelt egy saját dalt, méghozzá az elsőt! Feritől megtudtuk, hogy további meglepetésekkel is készül rajongóinak, még az idén szeretne kijönni két további saját dallal és egy feldolgozással, amelyeket CD-n ki is adna, legjobban sikerült dalából pedig klipet forgatna. De arról az álmáról sem mond le, hogy egyszer szerepelhessen a Muzsika TV-ben.

Olvasóinknak csak annyit üzent, hogy "ha tetszett a dal, osszátok meg".

A Melletted kel fel a nap című dal szövegét Majsa Szilárd írta, a zenét pedig a Mixing:DOCK ST és Szórády Szabolcs készítették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 28. 11:59, kedd | PR

9 érdekes tény a lóversenyről

2020. Január 24. 15:07, péntek | PR

Újévi fogadalmak: Hogyan olvassunk több könyvet idén?

Olvasni ismét divatos elfoglaltság, ami nagy öröm lehet számodra is, hiszen egy jó könyvvel a kezedben megszűnik a világ, és egy új nyílhat meg előtted.

2020. Január 18. 09:31, szombat | PR

12 érdekes sport tény a nagyvilágból

Azok a személyek, akik szeretik a sportot, bizonyára nem csak a meccseket és egy-egy bajnokságot szeretnek végig izgulni, ha a sporttal kapcsolatos tényeket is szeretik olvasgatni.